Onbekende parkeert auto 5 dagen op privé-oprit: huiseigenaren zijn woedend - BekijkDezeVideo.nl
x
Onbekende parkeert auto 5 dagen op privé-oprit:…
Hij parkeert op een gereserveerde plek en beledigt een brandweervrouw: ze vernietigt zijn auto tijdens een oefening Ik ben allergisch voor water: ik kan het niet drinken of zelfs huilen zonder een reactie te krijgen

Onbekende parkeert auto 5 dagen op privé-oprit: huiseigenaren zijn woedend

15 Mei 2022 • Door Janine
2.292
Advertisement

Probeer je eens voor te stellen dat je een avond als elke andere naar bed gaat, de volgende dag wakker wordt en een verrassing in de tuin vindt. Fantastisch! Maar wat als de verrassing niet zo welkom was? Wat zou je ervan vinden als een onbekende om onduidelijke redenen je oprit als parkeerplaats zou hebben gebruikt? Als je denkt dat het niet mogelijk is, heb je het mis.

De hoofdrolspelers van het verhaal dat we je gaan vertellen, hebben zo'n slechte ervaring meegemaakt. We vertellen je wat er met Debbie en Leon is gebeurd.

via: Dailymail

A mum was shocked to see someone had parked in her driveway - and she's been told there was nothing she can do about it....

Pubblicato da Somerset Live su Sabato 16 aprile 2022

Een paar dagen geleden gingen Debbie Flynn en haar partner Leon op een gewone avond rond 22.30 uur naar bed. De volgende ochtend, zodra ze wakker werden, keken ze uit het raam en zagen een ongewoon en onaangenaam tafereel: een onbekende auto stond geparkeerd op de oprit van hun huis.

Het gezin woont in Garretts Green, in de buurt van Birmingham Airport. De afgelopen dagen zijn ze verwoed op zoek naar de eigenaar van een zilveren Opel Mokka, geparkeerd voor hun huis. Het paar nam, zodra ze ontdekten wat er was gebeurd, contact op met de politie om de kwestie te bespreken, maar de agent kwam ter plaatse en bracht hen slecht nieuws. Na een eerste moment van ongeloof kon de politieagent geen actie ondernemen en de auto laten verwijderen.

Debbie, moeder van twee kinderen, zei in een interview dat de politie niet bij machte was om iets te doen omdat de auto goed geparkeerd stond, op geen enkele manier de verkeersregels overtrad en geen belemmering of gevaar vormde.

"Ik ben woedend. - zei de vrouw - Het lijkt me absurd dat er geen wet is die verbiedt dat iemand op privéterrein parkeert. We hebben al meer dan een week niets gehoord van de eigenaar en dit heeft ons wantrouwend gemaakt. We denken dat dit het werk is van een oplichter die onze ruimte als parkeerplaats heeft verkocht. - ging Debbie verder - Ze hebben ons hek praktisch geopend, de auto achtergelaten en het hek gesloten voordat ze vertrokken. Niet alleen is er geen manier om het te verwijderen, maar we moeten ook oppassen dat we de auto niet beschadigen. Paradoxaal genoeg zouden wij degenen kunnen zijn die een misdaad begaan als we probeerden het te verplaatsen en per ongeluk wat schade aanrichtten".

Volgens wat werd ontdekt door de ongelukkige hoofdpersoon van het verhaal, zouden er parkeerapplicaties zijn die oplichting zouden verbergen. De verantwoordelijken van de applicatie zouden op zoek gaan naar een ideale plek, misschien in de buurt van een luchthaven zoals in dit geval, om aan iedereen een ruimte als parkeerplaats te verhuren, helaas zonder medeweten van de echte eigenaren.

Advertisement

Debbie kon niets anders doen dan een oproep op Facebook plaatsen om de eigenaar van de auto op te kunnen sporen. Helaas heeft ze echter nog geen antwoord gekregen. "Ik zou graag willen weten wie deze nalatigheid heeft begaan. - zei ze - ik ben benieuwd waar ze hebben gereserveerd, wanneer en naar wie het geld voor deze geïmproviseerde "parkeerplaats" ging. We moeten gewoon afwachten: vroeg of laat zal de auto-eigenaar terugkeren".

We hopen dat dit zo snel mogelijk gaat gebeuren, zodat ze de ruimte voor hun huis weer ten volle kunnen benutten.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt