Hij doet alsof hij eten koopt voor een dakloze: hij steekt zijn hand uit en geniet om te pesten van de maaltijd die voor hem staat (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

03 Mei 2023

Hij doet alsof hij eten koopt voor een dakloze: hij steekt zijn hand uit en geniet om te pesten van de maaltijd die voor hem staat (+ VIDEO)
Advertisement

Er zijn veel gevoelige kwesties in de wereld en de verschillende crises die haar treffen, dragen bij aan het vergroten van deze problemen. Een van de aspecten die mensen de meeste zorgen baart, is dat wat betreft de economische kant: de kosten van levensonderhoud stijgen door de jaren heen, helaas niet samenvallend met de ontvangen salarissen en dus met de behoeften van velen. Er zijn veel gezinnen die moeite hebben om rond te komen. Maar ze hebben nog steeds meer geluk dan vele anderen. Hoe?

Er zijn mensen die praktisch niets bezitten, zelfs geen veilige plek om te slapen, beschut tegen de elementen. De zwervers, de zogenaamde "daklozen", zijn zeer talrijk en in sommige landen is de situatie in dit opzicht ronduit dramatisch. Dit is een delicaat en melancholisch thema, maar er zijn mensen die er grappen over maken.

via Insider

Trevon Sellers/Instagram/screenshot

Trevon Sellers/Instagram/screenshot

Trevon Sellers, een youtuber, heeft besloten zich te filmen terwijl hij een ongewoon gebaar maakte. Zijn idee was om eten te gaan kopen voor een dakloze en vervolgens een persoon in nood te voeden door hem een ​​maaltijd te geven. In theorie een nobel gebaar, toch? Helaas niet, integendeel.

De jongen begon zich te filmen door te beschrijven hoe ernstig de situatie van daklozen was in de stad waar hij zich bevond, Los Angeles, en noemde het de stad die op de eerste plaats staat voor die ongelukkige arme mensen. Dus kondigde hij aan dat hij iets voor minstens één van hen zou doen.

Het was voldoende om de ​​hoek om te lopen om in een steegje meteen een zwarte man opgerold op de grond te vinden, midden in een straat. "Hé maat, heb je honger? Ja? Ok dan, wat wil je? Wil je een broodje bacon, patat en een drankje? Vind je dat goed?" Natuurlijk nam de man dat aanbod meteen aan. Een dergelijke ommekeer kort daarna had hij echter nooit verwacht.

Advertisement
Trevon Sellers/Instagram/screenshot

Trevon Sellers/Instagram/screenshot

In de video zien we de jongen de daklozen begroeten: "God zegene je, ik ben zo terug", om vervolgens bij hem weg te lopen en een fastfoodrestaurant binnen te gaan.

Hij kocht een broodje, patat en drankje, zoals beloofd. De jongen ging terug naar dat smalle steegje en liet de arme, hongerige man het eten zien dat hij zojuist voor hem had meegenomen: "Weet je, ik was ook dakloos zoals jij. Ik wil ervoor zorgen dat je het juiste pad neemt, dat je in staat bent om op eigen kracht op te staan”. Trevon begon te doen alsof hij de man het eten overhandigde, maar trok toen zijn hand terug.

En dat is nog niet alles, de jongen ging veel verder door de verpakking van het broodje te verwijderen…

"Kijk, ik wil dat je me observeert en geniet van de aanblik van dit eten", hoor je de youtuber zeggen terwijl hij van plan is een grote hap van het broodje te nemen, en dan gretig een handvol patat in zijn mond propt, waarvan enkele zelfs op de grond eindigen, zo’n vraatzucht heeft hij. Dit alles voor de verbijsterde blik van de man die echter niet reageert tegenover dat tafereel. "mmm het is echt lekker". "Nou, fijne dag hoor”, roept Trevon uit nadat hij al het eten op heeft en van hem wegloopt.

Zo zien we hem weggaan, de ongelukkige dakloze man sprakeloos maar leeg achterlatend.

Tegen het einde van de film gaat de jongen weer terug naar het fastfood en bestelt precies dezelfde maaltijd opnieuw met de bedoeling het eten aan die arme ziel te geven, dit keer echt. De man is echter weg en de jongen schenkt, nadat hij naar hem heeft rondgekeken, dat eten aan een andere dakloze.

Het moest dus een grap zijn, maar het liep heel anders af dan gepland door de jongeman. Gebruikers haalden naar hem uit en beweerden dat het een hele nare grap was. Wat vind jij?

Advertisement