Hij plaatst een valse boete achter de voorruit van zijn auto om overal te kunnen parkeren: ze nemen zijn auto mee

Janine image
door Janine

13 Oktober 2022

Hij plaatst een valse boete achter de voorruit van zijn auto om overal te kunnen parkeren: ze nemen zijn auto mee
Advertisement

Tijdens het autorijden moet je altijd opletten op wat je omringt, om onaangename gevolgen voor onszelf en voor anderen te voorkomen. Degenen die meer vertrouwd zijn met de auto, en meer in het algemeen de grote categorie automobilisten, besteden meer aandacht aan het bedenken van een manier om geen boete te krijgen dan om de regels te respecteren en vanaf het begin voorzichtig te zijn. Het kan voorkomen dat je een boete krijgt voor onjuist parkeren, maar dit betekent niet dat het een gewoonte moet worden om bijvoorbeeld twee plekken te bezetten of te stoppen op het zebrapad. Een man daarentegen leek het idee van de eeuw te hebben gevonden om koste wat kost een boete te vermijden en bijgevolg overal te parkeren zonder het risico te lopen dat er gevolgen zouden zijn. Min of meer.

Advertisement
Flickr / Qfamily / Not the actual photo

Flickr / Qfamily / Not the actual photo

De hoofdpersoon van dit verhaal heeft een briljant plan bedacht om te voorkomen dat hij elke keer een boete krijgt. Wanneer hij geen legale parkeerplaats kon vinden, besloot hij zo ongeveer overal te parkeren. Het idee dat werd ingevoerd is heel eenvoudig: de man had een valse boete gemaakt, in alle opzichten gelijk aan een echte, waardoor zelfs de meest ervaren politieman werd misleid. Met een boete die al op het dashboard van de auto was geplaatst, dacht de man dat er geen andere politieman zou komen om hem "nog een boete te geven", laat staan ​​om de valse bon goed te controleren. Helaas voor hem had hij het bij het verkeerde eind. Hoewel de truc een tijdje werkte, werd zijn bedrog uiteindelijk ontdekt.

Sommige politieagenten benaderden zijn geparkeerde auto die op een verboden plek stond, en zagen de boete al vroeg in de ochtend op de voorruit. Na controle van de bon kregen de twee agenten meteen argwaan en merkten ze een detail op: de boete was met potlood ingevuld.

Advertisement
Pxhere / Not the actual photo

Pxhere / Not the actual photo

De agenten voerden vervolgens een controle uit op het bureau dat kort daarna hun vermoedens bevestigde: het document was een vervalsing. Op dat moment moest de politie volgens de voorschriften te werk gaan en het voertuig van de man laten verwijderen.We weten niet wat de reactie van de sluwe automobilist was, maar we hopen dat hij zijn lesje heeft geleerd.

Advertisement