Twee geliefden van de middelbare school ontmoeten elkaar na 70 jaar weer en besluiten te trouwen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Twee geliefden van de middelbare school…
Ze werd in de steek gelaten omdat ze het syndroom van Down heeft: vandaag is ze een beroemde kunstenares en heeft ze een prachtige familie “Jongens dansen met meisjes

Twee geliefden van de middelbare school ontmoeten elkaar na 70 jaar weer en besluiten te trouwen

07 Februari 2021 • Door Janine
1.646
Advertisement

Geloof jij in ware liefde? Sommigen zeggen dat je hem heel vroeg ontmoet, misschien binnen de eerste 20 jaar van je leven en dat hij, wat de toekomst ook brengt, altijd een heel belangrijk persoon zal zijn.

Fred Paul en Florence Harvey leerden elkaar kennen als tieners, toen hij 18 was en zij 15, in het kleine Canadese stadje Wandsworth. Beiden voelden onmiddellijk een zekere band en beschouwden elkaar in feite altijd als “elkaars eerste liefde". Hun romance was van korte duur, aangezien Fred voor zijn werk naar Toronto moest verhuizen, en tegen de tijd dat hij het jaar daarop terugkeerde naar Wandsworth, was Florence ook van woonplaats veranderd. De twee hebben elkaar bijna 70 jaar niet gezien of gehoord. En toen gebeurde het ondenkbare. 

via: CNN

Toen de twee jonge mensen uit elkaar gingen, vervolgden ze hun leven door verschillende wegen in te slaan. Ze trouwden en stichtten een gezin, waarschijnlijk dachten ze af en toe aan dat meisje of die jongen die ze toen ze jong waren ontmoetten. Ze hoorden 70 jaar niets van elkaar, totdat Fred's vrouw overleed en Florence erin slaagde contact op te nemen met Paul om haar condoleances aan te bieden. “Je zult zien dat het na verloop van tijd beter zal gaan”, zei de vrouw tegen hem, haar eerste jeugdliefde. Florence had een paar jaar eerder ook haar man verloren en wilde Fred oprecht een woord van troost geven. Op dat moment had hij geen idee dat dat telefoontje verder zou gaan dan het vriendelijke gesprek.

Het begon allemaal met een telefoontje en nog een, totdat de twee elke dag urenlang bleven praten. Uiteindelijk besloot Florence om Fred in Toronto op te zoeken om zijn verjaardag te vieren en de twee ontmoetten elkaar eindelijk weer. 

Toen hij haar uit de auto zag stappen, liep Fred haar tegemoet en omhelsde haar: op dat moment begreep hij meteen dat zijn hart altijd tot Florence had behoord. De twee tachtigjarigen (Fred 84 en Florence 81) zijn zo verliefd op elkaar dat ze hebben besloten te trouwen. Fred heeft maagkanker en zal binnenkort een kuur moeten starten - reden te meer om de zaken te bespoedigen en te trouwen tegenover enkele gasten! De ceremonie was erg ontroerend en diepgaand, ook volgens de pastoor, die in zijn leven veel bruiloften heeft gezien. Alle aanwezigen waren enthousiast en ontroerd om getuige te zijn van dat ongelooflijke liefdesverhaal.

"Ze was mijn eerste liefde", zei Fred, "mijn eerste vriendin en mijn eerste echte liefde". Florence had ook mooie herinneringen tijdens de ceremonie: "Je was de eerste jongen die mijn huis binnenkwam toen ik een meisje was en nu weet ik dat jij de laatste bent die me naar huis brengt." 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt