Donkere kringen zijn in de mode: de nieuwe trend is om ze met lippenstift te tekenen - BekijkDezeVideo.nl
x
Donkere kringen zijn in de mode: de…
Op 2-jarige kan hij al afwassen, koken en thee zetten: deze moeder gebruikt de Montessori-methode met haar zoon Haar ouders willen haar uit haar testament verwijderen omdat ze

Donkere kringen zijn in de mode: de nieuwe trend is om ze met lippenstift te tekenen

01 Februari 2021 • Door Janine
1.056
Advertisement

Hoe vaak hebben we ons tot onze vertrouwde schoonheidsspecialiste gewend of hebben we onze toevlucht genomen tot gezichtscrèmes om onze onvolkomenheden te verbergen? We hebben het allemaal minstens één keer in ons leven gedaan, ervan overtuigd dat verbergen beter zou zijn dan tonen. Sara Carstens, een zeer populaire influencer op sociale media, heeft een nieuwe make-uptrend voor vrouwen gelanceerd die alleen ogenschijnlijk banaal is, maar die in plaats daarvan meer zegt dan duizend woorden.

via: Insider

Sara Carstens is erg populair op sociale platforms zoals Instagram en TikTok, en dankzij haar populariteit en haar vele volgers is ze begonnen met een zeer interessante trend voor vrouwelijke make-up; om te proberen de onvolkomenheden van het gezicht, zoals donkere kringen, te benadrukken, heeft Sara niets anders gedaan dan een korte maar eenvoudige tutorial publiceren over hoe ze te benadrukken dankzij het gebruik van een donkere lippenstift. 

In werkelijkheid zit er naast het spel van vrouwelijke make-up nog veel meer achter: de nadruk op donkere kringen dankzij het gebruik van een lippenstift is niets meer dan een trend met een grote bevrijdende betekenis. Ja, want door de onvolkomenheden en imperfecties in het gezicht te benadrukken, wordt alle verborgen schoonheid van de charme van water en zeep volledig omarmd.

Een charme die maar al te vaak in het vrouwelijke universum wordt begraven door een flinke hoeveelheid crèmes en schoonheidsproducten voor de verzorging en schoonheid van het lichaam. 

Advertisement

De make-uptrend die Sara begon, heeft ongetwijfeld voor veel volgers gezorgd, waardoor de hashtag #eyebags bovenaan de trends op Instagram- en TikTok staat.

Geweldig!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt