Twee modellen met een verschillende lichaamsbouw dragen dezelfde kleding en bewijzen dat mode geen maten kent - BekijkDezeVideo.nl
x
Twee modellen met een verschillende…
Een zwangere vrouw moest alleen de boodschappen twee trappen op dragen: de bezorger wilde haar niet helpen Ze maakt haar trouwjurk met de stof van de parachute die haar man in de oorlog gebruikte om zichzelf te redden

Twee modellen met een verschillende lichaamsbouw dragen dezelfde kleding en bewijzen dat mode geen maten kent

20 Februari 2021 • Door Janine
2.238
Advertisement

Je hebt klasse of je hebt het niet; dit geldt vooral op het gebied van mode en kleding, vooral de vrouwelijke. Helaas zijn er juist in de wereld van mode en modeshows veel vooroordelen jegens degenen die een paar kilo meer hebben. Deze twee zeer hechte modellen die in het leven ook onverbeterlijke vriendinnen zijn weten daar alles van; ondanks dat ze een heel andere lichaamsbouw hebben, dragen ze vaak dezelfde kleding! 

via: Today

Hun namen zijn Maria Castellanos en Denise Mercedes en ze zijn niet alleen allebei buitengewone modellen en erg populair op hun Instagram-kanalen, maar ze werken ook vaak samen door fotoshoots te maken in dezelfde modekleding; door dit te doen, laten ze iedereen zien dat je klasse hebt, of je hebt het niet, en dat het tegelijkertijd niet uitmaakt welke maat je hebt en hoeveel je weegt.

De foto’s van Maria en Denise samen gingen onmiddellijk het web rond, zowel toen ze hetzelfde model bikini droegen, als toen ze besloten om jurken te dragen voor verschillende gelegenheden en seizoenen; Maria draagt ​​bijvoorbeeld maat 14, terwijl Denise maat 2 draagt ​​en ongetwijfeld een slanker lichaam heeft dan haar vriendin en collega. 

Advertisement

Zoals Denise zei, is het doel van de zeer glamoureuze fotoshoot om te laten zien dat in werkelijkheid ook twee zeer verschillende lichamen in staat kunnen zijn om hetzelfde kledingstuk met elegantie en stijl te "dragen". Zowel Maria als Denise willen benadrukken dat hun maten niet per se belangrijke elementen zijn bij de keuze om al dan niet eenmkledingstuk te dragen: deze modellen en vriendinnen zijn het levende bewijs dat niemand zich ooit voor hun lichaam zou moeten schamen. 

De levensles van Maria en Denise is erg belangrijk en helemaal niet voor de hand liggend: je moet je "onvolkomenheden" nooit verbergen, en je moet je ook niet schamen als je geen zogenaamd "modellichaam" hebt: je hebt klasse of je hebt het niet, en dit wordt verkregen door te weten hoe je bepaalde kledingstukken draagt, zonder enig vooroordeel.

Beste Maria en Denise, bedankt voor jullie waardevolle les, we zijn jullie echt dankbaar! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt