Een docent onderbreekt de les om de baby van een van zijn leerlingen te wiegen: hij bleef maar huilen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een docent onderbreekt de les om de…
17 ouders die geen dieren om zich heen wilden hebben maar die nu niet meer zonder hen kunnen Een liefdadigheidsinstelling bouwt bewoonbare tenten om daklozen een veilige slaapplaats te bieden

Een docent onderbreekt de les om de baby van een van zijn leerlingen te wiegen: hij bleef maar huilen

02 Februari 2021 • Door Janine
35.331
Advertisement

Soms zijn het de kleine onverwachte gebaren die een dag ten goede veranderen. Elke vriendelijke daad, zelfs de meest banale, heeft de kracht om ons leven en dat van anderen te verbeteren. Er is een professor in de psychologie in Israël die vriendelijkheid altijd tot zijn kenmerk heeft gemaakt; hij moedigde zijn leerlingen altijd aan, als ze eenmaal ouders waren, om hun kinderen zonder schaamte mee te nemen naar de klas. Om deze reden is er een foto van deze "verlichte" leraar op internet verschenen. 

via: CTV News

המקום - אוניברסיטה ידועה בירושלים. הקורס - התנהגות ארגונית. המרצה - ד"ר סידני אנגלברג. הארוע - בנה התינוק של אחת...

Pubblicato da Sarit Fishbaine su Domenica 10 maggio 2015

De Israëlische docent heet Sydney Engelberg en is hoogleraar organisatiegedrag aan de Hebreeuwse Universiteit van Israël en aan het Ono Academic College en ging het web rond met een tedere foto van hem tijdens een universitaire les, met de bedoeling zijn les aan de studenten uit te leggen terwijl hij een klein kind vasthoudt en wiegt, de zoon van een studente die niet wist waar ze hem overdag achter moest laten. Het moet gezegd worden dat deze studente het advies van professor Engelberg letterlijk opvolgde: "Het was een spontane daad. Ik realiseerde me dat de moeder de les zou moeten verlaten omdat de baby huilde, en als niemand iets deed, zou ze het materiaal hebben gemist dat ze dan had moeten bestuderen”, zei de professor.

Sydney's dochter, Sarit Fishbaine, prees het vriendelijke en onverwachte gebaar van haar vader met deze mooie woorden: "Jarenlang heeft hij tegen zijn leerlingen gezegd: “Breng je kinderen mee naar de klas, dat is prima, ze zijn een integraal onderdeel van de klas. Wij zullen voor hen zorgen. Mijn vader is de beste vader ter wereld!"

We kunnen het alleen maar eens zijn met Sarit!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt