16 vrouwen die hun zelfvertrouwen terug hebben gekregen dankzij een overweldigende verandering van uiterlijk - BekijkDezeVideo.nl
x
16 vrouwen die hun zelfvertrouwen terug…
Reuzenkatten: 16 19 mensen die maar één taak te doen hadden, maar het toch helemaal verkeerd deden

16 vrouwen die hun zelfvertrouwen terug hebben gekregen dankzij een overweldigende verandering van uiterlijk

09 Februari 2021 • Door Janine
3.827
Advertisement

Wie wil er niet altijd goed uitzien, ook al gaan we alleen maar boodschappen doen? We zijn gewend om actrices en presentatoren op televisie te observeren met hun altijd verzorgde en precieze uiterlijk, maar we slagen er niet altijd in om hun schoonheid te evenaren of simpelweg onze stijl te vinden waarmee we ons tevreden voelen.

Een stijl- en imago-expert uit Kazachstan, Madi Bekdair, wil zijn klanten een overweldigende verandering van uiterlijk geven, een die van de ene op de andere dag plaatsvindt en waarbij het onmogelijk is om onverschillig te blijven. 

1.

Madi Bekdair oefent dit beroep al 18 jaar uit, geeft al 12 jaar les aan een school voor stylisten genaamd "Style Session" en is sinds 6 jaar directeur. Zijn missie is om wat sereniteit en persoonlijke voldoening terug te geven aan al die mannen en vrouwen die al een tijdje niet tevreden zijn met wat ze in de spiegel zien. Zelf verklaarde hij dat zijn cliënten voor ruim 75% uit vrouwen en voor 25% uit mannen bestaan.

2.

Advertisement

3.

Waaruit bestaat zijn werk als stylist en imagoconsulent? Ten eerste verwelkomt Madi alle positieve reacties van zijn klanten die akkoord gaan met de transformatie die wordt aangeboden in zijn pakket "Cardinal Transformation", waarna hij met de klant praat om te begrijpen wat ze wel of niet leuk vinden. Hij inspecteert ook de kledingkast van de klant, denkend aan de kleding die ze al heeft en die al dan niet passen bij de nieuwe. 

4.

De verandering van look is erg belangrijk, daarom zorgt Madi ervoor om zijn klanten persoonlijk te begeleiden tijdens het winkelen, zowel live als online. Het belangrijkste is om doelen te stellen en deze te respecteren. Na het shoppen werkt de rest van het team nauw samen met Madi om de look van de klant van top tot teen radicaal te veranderen. 

5.

Er zijn mensen die zorgen voor het kapsel en kleur van het haar, anderen voor de make-up en degenen die uiteindelijk het resultaat professioneel fotograferen. Een resultaat dat bijna altijd sprakeloos maakt! 

Advertisement

6.

Iedereen, mannen en vrouwen, zei dat ze hun zelfvertrouwen terug hadden gekregen en zich veel comfortabeler voelden met de nieuwe look. 

7.

Advertisement

8.

9.

Advertisement

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Wat vind jij? Zou je ook op deze manier van look willen veranderen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt