Succesvol model geeft luxe op en keert terug naar haar dorp om te werken zoals iedereen - BekijkDezeVideo.nl
x
Succesvol model geeft luxe op en keert…
Vader straft zijn dochter door haar haar kort te knippen omdat ze highlights had genomen: dit zorgt voor ophef Ze legt de huwelijksgeloften af ​​in gebarentaal: haar schoonouders zijn doof

Succesvol model geeft luxe op en keert terug naar haar dorp om te werken zoals iedereen

02 Februari 2022 • Door Janine
1.120
Advertisement

Te vaak wordt iemands afkomst vergeten, waardoor men bijna ondankbaar wordt tegenover de plaatsen en mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in ieders groeiproces. Voor sommigen was de sprong in kwaliteit belangrijk: Hamamat Montia was de winnares van vele schoonheidswedstrijden en een succesvol model van grote luxemerken. Misschien had ze niet eens verwacht dat ze zo ver zou komen, te beginnen vanuit haar dorp in Ghana. Hamamat werd echter eerst Miss Ghana en vervolgens Miss Universe Africa dankzij haar ongelooflijke schoonheid en presentatie. Het is duidelijk dat de vrouw na het succes veel is afgedwaald van de levensstijl die ze voorheen leidde, maar op een moment van crisis realiseerde ze zich dat ze niet op de juiste plek was en keerde terug naar Afrika, naar haar huis, om de andere bewoners van het dorp te helpen.


Het verhaal van Hamamat Montia klinkt niet zoals alle andere of zoals je zou verwachten van degenen die het succes hebben bereikt dat ze verdienen. Het mooie Afrikaanse model was eigenlijk, toen ze eenmaal de talrijke wedstrijden had gewonnen en zich met haar nieuwe leven in een nieuwe realiteit vestigde, niet echt tevreden met haar resultaat. Om dat succes te behalen had ze haar dorp moeten verlaten en haar vader moeten achterlaten; toen ze scheidde van haar man en vader van haar twee dochters, stelde Hamamat haar hele leven ter discussie en vroeg zich af of ze op de juiste plek was. Om deze crisis op de juiste manier het hoofd te bieden, heeft het jonge model ervoor gekozen om terug te keren naar een "eenvoudig" leven: ze pakte haar koffers en keerde met haar dochters terug naar haar dorp in Ghana.

In het begin was het niet gemakkelijk voor haar om terug te keren naar het dorp en door iedereen geaccepteerd te worden. Haar familie heeft haar natuurlijk veel geholpen, haar eten gebracht en haar weer geïntegreerd. Sommige dorpelingen overlaadden haar namelijk met beledigingen of vertrouwden haar niet meer, omdat ze die wereld en die realiteit die zo anders was had verlaten. Hamamat liet zich echter niet ontmoedigen door deze eerste obstakels en begon gepassioneerd te raken over de productie van sheaboter, een product van haar gebied en dat meerdere voordelen voor het lichaam heeft.

Advertisement

Sindsdien is de ambachtelijke productie van sheaboter de kern van haar bedrijf geworden: ze patenteerde het merk Hamamat African Beauty en verkoopt dit product in vele delen van de wereld. Elke dag krijgt ze honderden bestellingen binnen en dankzij haar welverdiende succes kan ze vredig leven met haar familie op de plek die haar het meest dierbaar was. Het spreekt voor zich dat Hamamat met haar aanwezigheid en haar activiteit een grote bijdrage levert aan het welzijn van haar dorp.

Een vrouw die heeft laten zien hoe je met een beetje moed en bewustzijn overal buitengewone resultaten kunt behalen. Het belangrijkste is dat je je goed voelt waar je bent en je familie nooit vergeet.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt