Meisje voelde zich ongemakkelijk vanwege haar been van 50 kg: ze is nu een succesvol model

Janine image
door Janine

01 Oktober 2022

Meisje voelde zich ongemakkelijk vanwege haar been van 50 kg: ze is nu een succesvol model
Advertisement

Je lichaam accepteren is voor veel mensen niet makkelijk. Sommige bijzonderheden die aanwezig zijn vanaf de geboorte of in de loop van de groei, kunnen niet alleen op persoonlijk, maar ook op sociaal vlak problemen veroorzaken. Individuen die zichzelf niet mooi vinden zoals ze zijn en proberen anders te zijn dan zichzelf, proberen hun essentie te veranderen om anderen te plezieren, zonder te weten dat dit pad niet altijd het juiste is. Gelukkig slagen sommige vrouwen en mannen erin om dit tijdig te begrijpen en zichzelf de kans te geven die ze verdienen, zichzelf te accepteren.

Dit is wat er is gebeurd met de persoon over wie we je willen vertellen, een jonge vrouw die, na jaren van onvrede vanwege een fysieke eigenschap, besloot zichzelf mooi te vinden en door haar foto's op internet te plaatsen, is het alsof ze naar de hele wereld schreeuwt “dit ben ik, ik hou van mezelf en niemand heeft het recht om over mij te oordelen". Laten we haar wat beter leren kennen.

via News 24

Advertisement
lymph.goddess23/Instagram

lymph.goddess23/Instagram

Mahogany Geter is een 24-jarige vrouw die een ster op het web werd omdat ze had besloten haar lichaam te accepteren om wat het was en op deze manier in te gaan tegen elke negatieve kritiek of oordeel die anderen in de loop van de tijd over haar hadden gemaakt. Zij, geboren in Knoxville, Tennessee, had als kind al een droom: model worden. Jammer dat een lymfoedeem - een pathologie waarbij vocht zich ophoopt in een enkel deel van het lichaam - haar al enkele jaren heeft geblokkeerd, waardoor ze steeds onzekerder werd.

Gelukkig heeft het lot echter altijd een aantal leuke verrassingen voor ieder van ons in petto en zo was het ook voor haar.

Advertisement
lymph.goddess23/Instagram

lymph.goddess23/Instagram

In eerste instantie, belemmerd door haar linkerbeen dat met zijn 50 kg gewicht veel groter is dan het rechter, voelde Mahogany zich niet prettig in haar lichaam.

"Als kind voelde ik me nooit mooi, ik dacht dat deze aandoening een soort straf voor mij was - zei het meisje - maar na verloop van tijd besefte ik dat het niet zo was. Op school maakten ze me altijd belachelijk en dat doen ze nu nog steeds op internet, ze zeggen zoveel onbeschofte dingen tegen me, maar ik besloot niet meer naar ze te luisteren".

Alles veranderde toen ze iemand ontmoette die een manier vond om haar zelfvertrouwen terug te krijgen. Op een dag, terwijl ze aan het werk was, benaderde een fotograaf haar en vroeg of hij een foto van haar mocht maken. Aanvankelijk dacht ze dat het een grap was, maar ze accepteerde en de deuren van de mode gingen voor haar open. Zo maakte ze haar droom waar.

lymph.goddess23/Instagram

lymph.goddess23/Instagram

"Ik zou heel graag willen dat mijn verhaal een voorbeeld wordt voor degenen die zich niet op hun gemak voelen in hun lichaam - verklaarde ze - In de loop van de tijd heb ik veel onbeschofte mensen ontmoet, maar ook een zeer groot aantal onbekenden die me hebben gesteund en aangemoedigd”. Net als de duizenden followers die haar dagelijks op social media volgen.

We hopen dat dit echt zo kan zijn en dat ze een soort gids kan worden, want mensen zoals deze mooie vrouw zijn essentieel om de wereld te laten transformeren tot een mooiere plek, vrij van oordelen, kritiek en negativiteit. Het is natuurlijk niet gemakkelijk en niet onmiddellijk, maar lezen over soortgelijke verhalen geeft ons alleen maar een extra zetje om te geloven dat het niet helemaal onmogelijk is.

Wat denk jij?

Advertisement