Alleenstaande moeder kleedt zich als een man om haar dochter te vergezellen naar het schoolfeest gewijd aan vaders - BekijkDezeVideo.nl
x
Alleenstaande moeder kleedt zich als…
Een dakloze man en zijn hond vinden een portemonnee vol met geld en besluiten deze terug te geven aan de eigenaar 14 grappige foto's laten zien dat er altijd twee categorieën mensen op de wereld zijn

Alleenstaande moeder kleedt zich als een man om haar dochter te vergezellen naar het schoolfeest gewijd aan vaders

04 Februari 2021 • Door Janine
57.335
Advertisement

Een ouder zou alles voor zijn kinderen doen, vooral een moeder die haar kinderen in haar eentje moet opvoeden en een huishouden moet runnen, zonder echtgenoot. Een echte fulltime baan waardoor ze als superheld kan worden beschouwd. Whitney Kittrell, een alleenstaande moeder uit Utah, in de VS, was plotseling zonder man en moest haar twee kinderen alleen opvoeden. Maar ze verloor nooit de moed en probeerde altijd alles te geven voor haar gezin. 

via: Today

Whitney ging het web rond toen ze een lange post op haar Facebook-profiel plaatste waarin ze vertelde over haar ervaring als "vader" met een van haar dochters; de school had een "Donuts with Dad” -evenement georganiseerd waar de kleine leerlingen hun vaders mee naar het feest zouden brengen; jammer dat de kleine Kittrells geen vader hadden, en dus kreeg Whitney een geniaal idee: "Ik zocht mijn beste kleding als vader, deed wat haar op mijn gezicht en ging met mijn dochter ontbijten met donuts... Ik schaamde me zo, maar ik kon niet anders dan glimlachen toen ze me voorstelde aan haar vriendjes door te zeggen “dit is mijn vader... maar ze is ook mijn moeder, dus ik heb haar meegenomen!”

Eerst dacht Whitney dat het misschien beter zou zijn als haar opa haar dochter zou vergezellen naar het schoolevenement, maar toen raakte ze overtuigd door deze lieve woorden: "Nee, ik wil dat jij komt. Je bent mijn moeder en mijn vader."

De alleenstaande moeder kon die woorden van haar dochter niet weerstaan, en ze wist heel goed wat ze moest doen; en het kon haar helemaal niet schelen wat de andere ouders zouden hebben gezegd, ze zou alles hebben gedaan om haar dochter een plezier te doen en haar een heel ontroerend moment te laten beleven! 

Advertisement

Het moedige gebaar van deze moeder heeft de harten geraakt van veel internetgebruikers, die haar tedere verhaal hebben gedeeld en verspreid. Een moeder die perfect de rol van moeder en vader heeft weten te spelen met grote toewijding, nonchalance, een snufje zelfironie en heel veel liefde voor haar kinderen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt