Deze arme kat was bedekt met een pantser van "rasta": de vrijwilligers bevrijdden hem van de last - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze arme kat was bedekt met een pantser…
De kinderen in de klas zamelen geld in zodat hun arme klasgenoot verder kan studeren Kinderen in actie: 16 keer deden ze hun ouders wanhopen met hun onlogische gedrag

Deze arme kat was bedekt met een pantser van "rasta": de vrijwilligers bevrijdden hem van de last

09 Februari 2021 • Door Janine
39.576
Advertisement

Niemand ontsnapt aan de universele wet van een slechte dag, zelfs onze trouwe viervoeters niet. Vandaag willen we je het verhaal vertellen van een kat genaamd Hidey, die werd gevonden met ongeveer een kilo extra ruige vacht op zijn rug; de kat had absoluut een knipbeurt en een make-over nodig die de beste kapper ter wereld waardig was. De transformatie die deze schattige kat heeft ondergaan, is echt indrukwekkend! 

via: The Dodo

Hidey had plotseling geen baasje meer toen zijn favoriete mens permanent naar een verpleeghuis werd gebracht nadat hij de ziekte van Alzheimer kreeg; zowel Hidey als de tweede kat, Siam, zijn volledig alleen achtergelaten, zonder dat iemand voor hen zorgde. Om deze reden was Paul Russell, een verre verwant van de vorige eigenaar, naar huis gegaan om te zien hoe het met de katten ging; het was precies op dat moment dat Paul besefte dat er iets mis was met Hidey…

De kat leek een enorme deken over zijn schouders mee te slepen, maar het was niets meer dan zijn nieuwe "vacht", die te lang was geworden en moest worden afgeschoren. Paul besloot Hidey naar een dierenkliniek te brengen om al dat extra gewicht weg te halen: de artsen waren verbaasd, ze hadden nog nooit zoiets gezien, het leek erop dat er echte dreadlocks op het lichaam van de kat waren gecreëerd.

Uiteindelijk onthulden de dierenartsen aan Paul dat Hidey ongeveer 1 kg kwijt zou raken als ze al dat haar zouden verwijderen! 

Advertisement

De artsen konden niet begrijpen hoe het mogelijk was dat het met de kat zo ver kon komen, maar het lijkt erop dat zijn overgewicht en het feit dat de voormalige eigenaar hem de laatste tijd hoogstwaarschijnlijk niet heeft kunnen borstelen of voor hem heeft kunnen zorgen, een rol speelden, maar sinds Hidey werd ontslagen uit het dierenziekenhuis, is hij bij Paul en zijn gezin gebleven en voelt hij zich al beter met al dat gewicht dat hij kwijt is! 

Hidey is nu een vrijwel onherkenbare kat, maar ongetwijfeld een veel gelukkiger en gezondere kat! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt