Deze kat is zo groot dat veel mensen hem voor een ander dier aanzien - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze kat is zo groot dat veel mensen…
Ze wordt twee weken na de bevalling zwanger en wordt op 19-jarige leeftijd moeder van twee kinderen Ze hangt een drinkfles voor hamsters naast het bed van haar zoon:

Deze kat is zo groot dat veel mensen hem voor een ander dier aanzien

20 Maart 2022 • Door Janine
886
Advertisement

We houden allemaal op de een of andere manier van dieren, vooral als het huisdieren zijn die ons gezelschap kunnen houden en na verloop van tijd echte gezinsleden kunnen worden. Of het nu honden of katten zijn, hun onvoorwaardelijke genegenheid voor hun baasjes wordt beantwoord door de grenzeloze liefde die mensen in ruil voor hen voelen. Het maakt niet uit of een hond of kat klein, middelgroot of groot is, het belangrijkste is dat deze viervoeters er altijd zijn om ons gezelschap te houden op verdrietige en vreugdevolle momenten.


Vandaag willen we je voorstellen aan een kat genaamd Richie die in de loop van de tijd een echte beroemdheid op internet is geworden dankzij het Instagram-profiel dat wordt beheerd door zijn menselijke baasje. Deze kat, een buitengewoon exemplaar van een Maine Coon, werd al snel een superster dankzij zijn unieke en bijzondere formaat: hij is zo groot dat hij door voorbijgangers of mensen die dit kattenras niet kennen, vaak wordt aangezien voor een ander dier.

En inderdaad, als we niet wisten dat Richie een Maine Coon is, zouden we hem voor een maki aanzien!

Zijn menselijke baasje, Adriana, vertelde hoe vreemden die voor het eerst kennis maken met haar recordkat hem vaak aanzagen voor een hond, of zelfs voor een maki: "Na het delen van enkele video’s van Richie op Instagram, ging mijn kat onmiddellijk overal viraal en ik telde in korte tijd meer dan een miljoen views. Het internet is echt een geweldige plek, zijn foto's zijn zelfs gedeeld op een Chinees sociaal netwerk, stel je toch eens voor. Richie is echt uniek in zijn soort en ik heb nog geen Maine Coon gevonden die op hem lijkt."

Advertisement

Ondanks zijn aanzienlijke gewicht en grootte, heeft Adriana ervoor gezorgd dat haar Richie al met al een echt sociale en extraverte kat is, hoewel veel mensen die hem op straat tegenkomen toch bang zijn door zijn aanwezigheid omdat hij gemakkelijk wordt aangezien voor een ander, meer bedreigend dier. 

Maar ondanks de grootte van Richie, zijn de katten die behoren tot dit specifieke kattenras genaamd Maine Coon berucht omdat ze een behoorlijke omvang kunnen bereiken.

Om de avonturen van Adriana en haar Richie te blijven volgen, kun je een like plaatsen op hun Instagram-pagina.

Heb je ooit zo'n grote kat van dichtbij gezien? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt