Hij verwisselde jaren geleden de kat van zijn vrouw en zij merkte er niets van: een absurd verhaal

Janine image
door Janine

13 November 2021

Hij verwisselde jaren geleden de kat van zijn vrouw en zij merkte er niets van: een absurd verhaal
Advertisement

Als je een kat in huis hebt, weet je dat het niet de eigenaar is die bediend en vereerd moet worden, maar de kat zelf; deze lieve viervoetige harige vrienden hebben een zeer onderscheidend karakter, dat wil zeggen dat ze bijzonder volgzaam en aanhankelijk kunnen zijn met hun favoriete mens en tegelijkertijd koel, hooghartig, schijnbaar onverschillig, soms zelfs agressief kunnen zijn. Wat een beetje lijkt op wat er gebeurde met de anonieme hoofdpersoon van dit ongelooflijke verhaal over het “omwisselen” van katten!

via Reddit

Advertisement
Pixnio/Not The Actual Photo

Pixnio/Not The Actual Photo

Een gebruiker die anoniem wilde blijven, vertelde zijn nogal "ingewikkelde" verhaal met de vorige kat van zijn vrouw in een lange post die op Reddit werd gepubliceerd; hij vertelde gebruikers dat hij zes jaar geleden letterlijk de vorige kat van zijn vrouw verruilde voor een absoluut identieke kat, en zijn partner merkte er helemaal niets van. De reden voor een dergelijke verwisseling lijkt te zijn veroorzaakt door het feit dat de kat van de vrouw bijzonder agressief was. Dit zijn de woorden van de man: "Zes jaar geleden heb ik de kat van mijn toenmalige vriendin en nu vrouw geruild voor een veel lievere dubbelganger. Ze had een zwarte kat die extreem agressief was. Hij krabde iedereen, blies naar iedereen en gebruikte de kattenbak vrijwel nooit.

Een week lang was ze de stad uit om haar familie te bezoeken en ik zou naar haar appartement gaan om hem te eten te geven. De eerste avond dat ik daarheen ging, krabde hij aan mijn arm. Ik grapte een beetje met de kat en zei hem dat ik hem zou vervangen als hij me weer zou krabben. Maar toen dacht ik er over na en dacht ik dat het geen grap moest zijn. De volgende ochtend ging ik naar de plaatselijke opvang, vond een identieke kat die al zindelijk was en gewend was aan mensen, maar een beetje schichtig was."

Advertisement
Pxfuel/Not The Actual Photo

Pxfuel/Not The Actual Photo

En natuurlijk houdt het ongelooflijke verhaal van de man daar niet op: "Maar over het algemeen was hij veel vriendelijker en gedroeg hij zich veel beter, en ik zou hem met gemak kunnen verwisselen met de vorige kat. Dus ik adopteerde hem, bracht hem in de kamer van het appartement van mijn vrouw, en nam toen haar oorspronkelijke kat mee naar een dierenasiel in een stad ver van ons vandaan (ik was paranoïde dat mijn vrouw erachter zou komen als ik hem naar een plaatselijke opvang zou brengen). 6 jaar zijn er voorbij. We zijn 4 jaar geleden getrouwd. We hebben nog steeds de geruilde kat. Hij luistert naar de naam van de originele kat. Mijn vrouw weet van niets. Ze houdt van deze kat en zegt steeds hoeveel beter hij zich gedraagt dan voorheen. Elke keer als ik hem zie, voel ik me een idioot."

En jij, hoe zou jij je voelen als je zo'n groot geheim voor je vrouw of man zou moeten verbergen?

Advertisement