Zijn vriendin wil koste wat kost van zijn kat af: hij besluit haar het huis uit te sturen

Janine image
door Janine

16 November 2021

Zijn vriendin wil koste wat kost van zijn kat af: hij besluit haar het huis uit te sturen
Advertisement

Als je een kat in huis hebt weet je heel goed waar we het over hebben; het hebben van een kattenvriend binnen de muren van ons huis houdt ons niet alleen gezelschap en geeft ons het gevoel niet helemaal alleen te zijn, maar het geeft ons net zoveel genegenheid en onvoorwaardelijke liefde die we nodig hebben om zelfs onze donkerste dagen op te vrolijken. Kortom, een kat is een beetje als een echt lid van het gezin; het maakt niet uit of je op vier poten loopt, een staart hebt en niet de gave van de spraak hebt, een kat kan echt een onvervangbare vriend zijn. Maar helaas zijn er mensen die er koste wat kost van af willen...

via Mirror UK

Pxhere/Not The Actual Photo

Pxhere/Not The Actual Photo

Luister naar het ongelooflijke verhaal van deze anonieme man, die op Reddit wilde spuien; de man zei dat hij besloot zijn vriendin het huis uit te zetten nadat hij ontdekte dat ze koste wat kost van zijn kattenvriend af probeerde te komen; uiteindelijk, en enigszins met tegenzin, koos hij ervoor om met zijn kattenvriend te blijven:

“Ik heb een kat genaamd Raven die 3 jaar oud is. Mijn vriendin met wie ik al 2 jaar samen ben, is een paar weken geleden bij mij ingetrokken en het was vanaf het begin duidelijk dat ze mijn kat niet leuk vond. Ik dacht niet dat het een groot probleem was, totdat ik op een dag thuiskwam en hij weg was. Hij is geen kat die graag buiten is en gaat nooit de deur uit. Hij is uren weggeweest en ik maakte me zorgen totdat mijn buurman naar me toe kwam en hem aan mij teruggaf, en zei dat hij hem een paar straten verder had gevonden. Ik vroeg mijn vriendin hoe het mogelijk was dat mijn kat, die nog nooit eerder heeft geprobeerd om naar buiten te gaan, zo ver van mijn huis was beland en ze bekende dat ze hem had weggejaagd.

Ik was woedend terwijl ik haar vertelde dat ze niet het recht had om hem weg te jagen en vertelde haar dat, aangezien ze dacht dat ze mijn kat weg kon sturen, ik haar voor het einde van de maand het huis uit wilde hebben. Ze begon te huilen en vertelde me dat ze nergens heen kon en dat ze dan op straat terecht kwam. Ik zei dat het me niet kon schelen en dat ze voor het einde van de maand moest vertrekken. Mijn vrienden vinden me te streng, maar het had door haar slecht af kunnen lopen met mijn kat en ik wil niet dat hij weer dat gevaar loopt. Wat denken jullie, Reddit-gebruikers? Ik vraag jullie om advies en hulp!”

Advertisement
Pxhere/Not The Actual Photo

Pxhere/Not The Actual Photo

Wat zou jij hebben gedaan als je in de schoenen had gestaan ​​van de eigenaar van deze arme kat? Zou je je partner zonder pardon hebben weggestuurd vanwege haar ongepaste en roekeloze gebaar of zou je haar nog een kans hebben gegeven?

Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Advertisement