Kat redt het leven van zijn baasje die in een ravijn is gevallen door te miauwen om de aandacht te trekken

Janine image
door Janine

01 September 2021

Kat redt het leven van zijn baasje die in een ravijn is gevallen door te miauwen om de aandacht te trekken
Advertisement

Wat zou de wereld zijn zonder onze dierenvrienden? Als we ze bij ons in huis hebben, voelen we ons niet alleen minder alleen en geliefd zonder beperkingen, maar ze kunnen ons leven op de meest onverwachte manier ooit redden. Iets dat de bejaarde hoofdpersoon van dit verhaal kon beamen, dat heel slecht begon maar vervolgens op de best mogelijke manier werd opgelost dankzij het gemiauw van haar trouwe huiskat. Deze viervoeter redde letterlijk het leven van zijn bejaarde baasje toen hij zich realiseerde dat ze in een ravijn was gevallen en niet meer omhoog kon klimmen...

via The Independent

Advertisement

Piran the Hero! 🦸🏼‍♂️ 🐈‍⬛

Pubblicato da Bodmin Police su Lunedì 16 agosto 2021

Het gebeurde allemaal in de regio van Cornwall toen de 83-jarige vrouw in een ravijn viel dat verborgen was door struikgewas en planten terwijl ze in de open lucht in de buurt van haar huis liep; maar Piran, haar trouwe huiskat, liet haar niet in de steek. Deze laatste, toen hij ontdekte dat de vrouw gevallen was en niet meer op kon staan of omhoog kon komen, deed wat hij op dat moment kon doen: hij miauwde heel hard totdat een voorbijganger werd aangetrokken en de wanhopige situatie begreep.

Advertisement

Het ravijn was meer dan 21 meter diep en gelukkig was Piran daar naast de vrouw en trok hij met zijn gemiauw de aandacht: er kwam direct hulp die de vrouw rustig en met precisie ophees, daarna werd ze naar het ziekenhuis gebracht, gelukkig in stabiele omstandigheden. De politie van Bodmin, het Engelse dorp waar het ongeluk gebeurde, publiceerde vervolgens de foto's van de redding op Facebook en prees de aanwezigheid van de kat Piran op dat dramatische moment, de echte held van de situatie:

"De vrouw werd opgemerkt door iemand die de kat van de vrouw die het ongeluk had gekregen had zien miauwen in de hoek van een groot maïsveld in de buurt van haar huis. De bejaarde vrouw was ongeveer 21 meter van een zeer steile dijk gevallen, met een ongelooflijk moeilijke toegang en een onregelmatig terrein. Ze werd in stabiele omstandigheden per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Wie weet wat er zou zijn gebeurd als Piran er niet was geweest, de kat die miauwde om zijn baasje te redden!"

Het is dus echt waar dat onze viervoeters in staat zijn om letterlijk ons ​​leven te redden: geweldig gedaan, Piran!

Advertisement