Hij is geboren met een ernstige handicap, maar zijn moeder geeft niet op: nu is hij een modelstudent aan Harvard - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij is geboren met een ernstige handicap,…
Een aantal gepensioneerde zorgverleners bieden gratis medische zorg aan degenen die geen specialistische bezoeken kunnen betalen Haren uit een andere wereld: 16 absurde kapsels waardoor we onze look opnieuw wilden evalueren

Hij is geboren met een ernstige handicap, maar zijn moeder geeft niet op: nu is hij een modelstudent aan Harvard

12 Februari 2021 • Door Janine
5.596
Advertisement

De liefde van een moeder voor haar kind is in staat om elk obstakel, elke berg te overwinnen, het is een gevoel dat zo groot is, dat het soms niet voldoende in eenvoudige bewoordingen kan worden uitgelegd. Een moeder weet dat ze alleen het beste voor haar kind wil, en ze zal nooit opgeven om dit te realiseren. Net als Zou Hongyan, een Chinese vrouw uit de provincie Hubei die elke dag van haar leven heeft geworsteld om haar zoon een beter leven te geven. 

Bijna dertig jaar geleden beviel Zou van haar zoon Ding Ding, die helaas werd geboren met een zeer ernstige medische complicatie: hij had een ernstige hersenverlamming; de artsen waren erg voorzichtig en pessimistisch, en hadden de moeder en vader verteld dat de baby een heel gecompliceerd, ongelukkig en heel zwaar leven zou leiden; de vader van Ding Ding wilde zijn zoon onder die omstandigheden niet opvoeden, terwijl de moeder bereid was alles op te offeren om haar zoon een beter leven te geven. 

Vanaf het moment dat Ding werd geboren, scheidde Zou van haar man en voedde de baby helemaal alleen op, en had zelfs drie banen tegelijk om het huishouden te runnen en haar zoon een waardig leven te geven. Na verloop van tijd gebruikte de dappere en zorgzame moeder thuis spelletjes die de ontwikkeling van de hersenen bevorderden om de zintuigen van haar zoon te stimuleren en zijn intelligentie vorm te geven; Zou leerde hem zelfs eetstokjes te gebruiken om te eten, ook al konden Ding Ding's handen ze nauwelijks vasthouden.

Na jaren van enorme opoffering werd het kind een jongen, de jongen werd een modelstudent en slaagde er zelfs in om af te studeren in milieuwetenschappen en -techniek aan de Universiteit van Peking!

Advertisement

Moeder Zou vertelde: "Ik wilde niet dat hij in het leven zou worden belemmerd door zijn fysieke problemen, aangezien hij op sommige gebieden minder vaardig was, daarom was ik heel streng voor hem door hard te werken en alles in te halen waar hij moeite mee had.”

Een zeer zware onderneming, die Ding Ding echter de toelating op Harvard opleverde; een enorme voldoening voor de moeder en voor haar zoon: samen is het hen gelukt!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt