Hij redt een straatverkoopster van de kou door al haar eten te kopen en het vervolgens aan de daklozen in de stad te geven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij redt een straatverkoopster van de…
Bij het bezorgen van pizza's wordt een bezorger van zijn fiets beroofd: een klant geeft hem zijn fiets cadeau 15 foto's van het werk van een visagiste laten zien hoe je een gezicht kunt accentueren, zonder te overdrijven

Hij redt een straatverkoopster van de kou door al haar eten te kopen en het vervolgens aan de daklozen in de stad te geven

Door Janine
1.787
Advertisement

Iedereen die gedwongen wordt buitenshuis te werken, heeft steeds te maken met een groot probleem, namelijk atmosferische agentia. Denk bijvoorbeeld aan straatverkopers: deze mensen moeten bereid zijn om in de regen, de zon, de wind, de kou of de hitte te werken als ze wat geld willen verdienen. In sommige steden, zoals Chicago, zijn de wind en de kou echter zo agressief dat het risico op verkoudheid, of erger nog, altijd aanwezig is.

Om deze reden stopte Robert Magiet, een restaurateur in Chicago, onmiddellijk toen hij een vrouw midden in de winter voedsel op straat zag verkopen, bij zeer lage temperaturen. Ter plekke deed de man haar een aanbod dat ze niet kon weigeren!

Toen Robert op de hoek van een straat een in laagjes geklede vrouw zag die het erg koud had, die street food verkocht, kon hij niet anders dan stoppen. De verkoopster had, ondanks het dragen van een dikke jas, een muts en een mondkapje, duidelijk last van de wind en de kou op die zo zware dag. Robert bood toen aan om al het eten in de kar van haar te kopen, zodat ze naar huis kon gaan om op te warmen zonder bang te zijn haar werkdag te verliezen. 

Naast het kopen van al het eten, bood Robert haar ook een royale fooi aan. Zo'n attent aanbod kon niet worden geweigerd en de vrouw kon naar huis, weg van de kou. De straatverkoopster bleef Robert natuurlijk bedanken: hij had haar een prachtig cadeau gegeven!

Na deze goede daad te hebben verricht, had Robert tientallen loempia’s die hij op dat moment besloot te doneren aan de daklozen in de buurt en aan de meest behoeftige families.

Advertisement

De volgende dag besloot hij zijn initiatief voort te zetten en op zijn Facebook-pagina te vragen of iemand andere straatverkopers in de stad kende om “van de kou te redden”. Bij zijn kruistocht voor liefdadigheid betrok de man ook andere restaurateurs. Robert weet wat het betekent om een ​​bedrijf te hebben tijdens een crisisperiode, gekenmerkt door een wereldwijde pandemie, en op zijn eigen bescheiden manier probeert hij degenen te helpen die minder geluk hebben gehad dan hij. 

Een paar dagen later slaagde hij erin om dezelfde goede daad te herhalen met drie andere lokale straatverkopers, waarbij hij het gekochte voedsel bleef schenken aan de daklozen van de stad. Daarna belde hij een aantal bevriende restauranthouders, waaronder de eigenaar van een pizzeria, en vroeg hem om de keuken één keer per week beschikbaar te stellen: "Je weet hoe kinderen van pizza houden", smeekte Robert en overtuigde hem om gratis pizza's te doneren aan de meest behoeftige gezinnen uit de buurt. 

Voor Robert is het normaal om mensen te helpen die wat eten nodig hebben en als restaurateur is hij blij dat hij hierin kan bijdragen aan het geluk van iemand anders. Een applaus voor het persoonlijke initiatief van deze man die mentaal, economisch en fysiek degenen helpt die zich het meest kwetsbaar voelen in deze periode van crisis en instabiliteit. 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt