Moederskindjes: 17 foto's die alle tederheid van de moeder jegens haar zoon vieren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Moederskindjes: 17 foto's die alle tederheid…
Twee weeskinderen proberen snoep te verkopen aan een voorbijganger: ze betaalt hun lunch en neemt ze mee naar het winkelcentrum De hond maakt een gat in de omheining om met zijn lievelingsbal samen met de kinderen van de buren te kunnen spelen

Moederskindjes: 17 foto's die alle tederheid van de moeder jegens haar zoon vieren

Door Janine
1.669
Advertisement

Je moeder is je moeder. Alle liefste en meest onvergetelijke herinneringen aan onze kindertijd zijn verbonden met de moederfiguur. De moeder is degene die letterlijk het kind op de wereld zet, of de pup als we het over het dierenrijk hebben, en die zorgt voor zijn groei en zijn "debuut" in de buitenwereld. Natuurlijk wil niemand de rol van de vader bij het opvoeden van een kind onderschatten, maar een moeder weet altijd hoe ze de juiste woorden moet gebruiken, hoe ze een zorgzame houding moet hebben tegenover haar kind, een liefkozing, een veelbetekenende blik, een knuffel op het juiste moment geven. Deze lijst viert de kracht van ware liefde in de natuur: de eeuwige en onverbrekelijke liefde van een moeder!

Ik nam mijn moeder mee voor een wandeling buiten het verpleeghuis om samen naar de zonsondergang te kijken

De gebruiker in kwestie had zijn bejaarde moeder lange tijd niet gezien; zeker, de beperkingen van alle kinderen van mensen die in een bejaardentehuis wonen, zijn niet bepaald gemakkelijk geweest, daarom was het onbetaalbaar om haar na zoveel maanden weer te zien en getuige te zijn van een poëtische zonsondergang! 

Een foto van mijn moeder die kort na de bevalling afstudeerde: ze wilde absoluut dat ik ook op dat podium zou staan!

Advertisement

We geven mijn moeder verjaardagscadeautjes, die in bed ligt vanwege de griep: ook als ze ziek is, houden we heel veel van haar!

De maker van de foto zegt dat haar moeder uren en uren in de auto had gereden om de wens van haar dochter te vervullen, namelijk om deel te nemen aan een wedstrijd; uiteindelijk, na een zware verkoudheid door te lang te hebben gewacht in de auto, namen ze een hotelkamer: de volgende dag was het toevallig de verjaardag van haar moeder! 

Een collage van foto's die ik persoonlijk heb gemaakt: ik en mijn oogappel, is ze niet geweldig!

De liefste selfie aller tijden: ik en mijn niet meer zo jonge moeder: ik ben gek op haar!

Advertisement

Gefeliciteerd mamma!

foto: Reddit

Ik en mijn kind verkleed voor Halloween: zo moeder, zo zoon!

foto: Reddit
Advertisement

We blijven kinderen tegenover de eeuwige liefde van een moeder!

Een tedere en tegelijkertijd zeer krachtige foto, die ons er nogmaals aan herinnert dat de liefde van een moeder niet aan het verstrijken van de tijd ontsnapt en dat wij kinderen, zelfs als we volwassen zijn, ons altijd als kinderen in hun armen zullen voelen! 

Een stiekeme foto terwijl mijn moeder slaapt met mijn 2 weken oude zusje in haar armen: wat zijn ze lief!

Advertisement

Een leuk uitje, alleen ik en mijn moeder: wat een onvergetelijke dag!

foto: Reddit

Zo moeder, zo dochter: allebei sportieve types!

Ik vervulde de grootste wens van mijn moeder: haar laten kennismaken met Sneeuwwitje, haar favoriete prinses als kind zijnde!

De auteur van deze lieve fotoshoot zei dat de Disney-prinses waar haar moeder het meest van hield sinds ze klein was, Sneeuwwitje was; om deze reden had ze, nadat haar moeder met pensioen was gegaan, een reis naar Disneyland georganiseerd om haar droom in vervulling te laten gaan: haar voor het eerst te ontmoeten! 

De favoriete positie van mijn zoon: het leven van een nieuwe moeder!

Moeder en dochter begrijpen elkaar goed!

Een oude foto van mij en mijn moeder: ik ben steeds weer ontroerd als ik er naar kijk!

Mijn moeder trouwde in 1952, maar ze is nog net zo mooi als toen!

Sinds 1952 zijn er vele jaren verstreken, maar zoals de auteur van deze ontroerende fotografische vergelijking ons eraan herinnert, houdt een moeder nooit op mooi te zijn in onze ogen, ook al lijkt de tijd te snel te gaan en nooit te stoppen. 

De jaren gaan voorbij, maar je blijft altijd mijn favoriet, lieve mama!

Hebben deze foto's je ervan overtuigd dat de liefde van een moeder altijd onveranderlijk is? Voor deze beelden is het onmogelijk om weerstand te bieden, want we hebben allemaal prachtige herinneringen aan onze ouders, zowel in het verleden toen we nog heel jong waren als in het heden; want zelfs als de tijd verstrijkt, is onze moeder er altijd, aan onze zijde en klaar om haar hand te geven; een hand die niet meer zo jong en sterk is zoals hij ooit was, maar al met al hetzelfde als altijd.

Aan alle moeders in de wereld! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt