Ook hun ouders hebben moeite ze uit elkaar te houden: een drieling ondergaat een radicale verandering van uiterlijk - BekijkDezeVideo.nl
x
Ook hun ouders hebben moeite ze uit…
Haar zoon vraagt haar ​​om het wachtwoord van de wifi, maar ze houdt hem op slimme wijze voor de gek door hem te dwingen eerst de kamer schoon te maken Een blinde timmerman maakt en deelt prachtige houten kunstwerken op social media

Ook hun ouders hebben moeite ze uit elkaar te houden: een drieling ondergaat een radicale verandering van uiterlijk

19 Februari 2021 • Door Janine
26.052
Advertisement

Het verwachten van een meerling heeft zijn voordelen en, zoals met alles, zijn nadelen: de ouders hebben de zekerheid dat hun kinderen nooit alleen zullen zijn en altijd iemand zullen hebben op wie ze kunnen rekenen en met wie ze vreugde en moeilijkere momenten kunnen delen; aan de andere kant, wanneer een identieke drieling wordt geboren, zijn er objectieve moeilijkheden waar mee om moet worden gegaan. De belangrijkste is er een: ze te onderscheiden. Jan, Amy en Laura leken altijd zo veel op elkaar dat zelfs hun ouders moeite hadden om de meisjes uit elkaar te houden, toen ze 27 jaar oud en moe van deze situatie waren, ondergingen ze een radicale verandering. 


Als een meerling identiek is, gebruiken ouders vaak kleine trucjes om hun kinderen niet in verwarring te brengen: ze kopen verschillende kleding, knippen hun haar anders en passen verschillende strategieën toe. Maar in het geval van de drieling leek geen van deze te werken, en ze leefden 27 jaar zo totdat ze op een dag besloten om deel te nemen aan de Rachel Ray TV Show. 

Tijdens de show vertelden ze over hun ervaring en de presentatrice stelde hen voor een unieke transformatie te ondergaan zodat anderen hen voor eens en voor altijd zouden kunnen onderscheiden en zij zich beter over zichzelf zouden voelen. 

Advertisement

Rachel Ray en haar team hebben daarom besloten om de meisjes te helpen: de drieling werd aanvankelijk gefilmd met hun gewone uiterlijk (de ene is de "blauwe zus", dan is er de "gele zus" en tenslotte de "rode zus") en, hoewel ze zich in verschillende kleuren kleden en verschillende kapsels hebben, is de moeilijkheid om ze te kunnen onderscheiden overduidelijk.

Wanneer de meisjes na de transformatie het podium betreden, staan ​​het publiek en de presentatrice versteld. Het oorspronkelijke doel was namelijk dat de restyling definitief een einde zou kunnen maken aan het probleem en elk meisje een unieke identiteit zou geven. 

Aan hun gezichten en hun uitdrukkingen kun je zien hoe gelukkig en tegelijkertijd verbaasd ze zijn over die verandering: het is niet langer een kwestie van verandering van uiterlijk, maar van zichzelf weer vinden. Wat vind jij van deze transformatie? 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt