Haar zoon vraagt haar ​​om het wachtwoord van de wifi, maar ze houdt hem op slimme wijze voor de gek door hem te dwingen eerst de kamer schoon te maken

door Janine

19 Februari 2021

Haar zoon vraagt haar ​​om het wachtwoord van de wifi, maar ze houdt hem op slimme wijze voor de gek door hem te dwingen eerst de kamer schoon te maken
Advertisement

Hoe vaak heeft een ouder moeite gehad om zijn kind te overtuigen zijn kamer op te ruimen? Waarschijnlijk een oneindig aantal keren: schreeuwen en verwijten hebben vaak geen effect, hoewel het meestal door moeders en vaders over de hele wereld wordt toegepast. Maar zou het in sommige gevallen niet beter zijn om een ​​beetje slim te zijn? Een "geniale" moeder gebruikte een alternatieve methode om haar zoon te dwingen de rommel in zijn kamer op te ruimen. Het begon allemaal met een ongelooflijk verlangen om op de computer te spelen en daarom toegang te krijgen tot internet; daarom vroeg de jongen eerst zijn moeder om het wifi-wachtwoord. En toen kwam het.

via sarebear_13689 / TikTok

Advertisement
sarebear_13689 / TikTok

sarebear_13689 / TikTok

Op TikTok verscheen de video van de gebruiker "SareBear", vermoedelijk de moeder, protagonist van dit grappige verhaal. In de geposte video wil haar tienerzoon graag toegang tot het internet, zoals veel kinderen tegenwoordig, en vraagt ​​haar wat het wifi-wachtwoord is. De vrouw antwoordt hem: “Ruim eerst je kamer op”. Gelaten keert de jongen met de staart tussen zijn benen terug naar zijn kamer om zijn plicht te doen.

Na enige tijd keert de jongen terug naar zijn moeder in de woonkamer en vertelt haar dat hij zijn slaapkamer heeft opgeruimd. Vol enthousiasme vraagt ​​hij haar: "Dus wat is het wifi-wachtwoord?". Haar antwoord liet hem sprakeloos achter. 

Advertisement
sarebear_13689 / TikTok

sarebear_13689 / TikTok

"Ruim eerst je kamer op. Alleen kleine letters en zonder spaties" herhaalde de vrouw in zichzelf lachend, zich ervan bewust dat ze een grap met haar zoon had uitgehaald die hij niet snel zal vergeten. Haar video is door meer dan twee miljoen gebruikers bekeken en heeft bijna 200.000 “likes” gekregen: een niet onverschillige mijlpaal, die waarschijnlijk getuigt van hoe veel andere ouders zich in deze situatie herkenden.

We weten dat kinderen van tegenwoordig erg technisch onderlegd zijn en, vooral als ze thuis zijn, ze niet kunnen wachten om verbinding te maken en te spelen of te chatten met hun vrienden. Of ze nu een computer hebben, of een mobiele telefoon, het concept blijft hetzelfde. Vroegere generaties werden gedwongen om hun kamers op te ruimen voordat ze bijvoorbeeld een tekenfilm mochten kijken, of voordat ze een paar uur een nieuw videospelletje speelden, die op dat moment als hypermodern werd beschouwd. De situatie van nu lijkt hier veel op, maar het wifi-wachtwoord is de sleutel tot alles: dit is wat de ouders van vandaag met een beetje slimheid kunnen doen! 

Advertisement