Op 23-jarige leeftijd heeft ze al 11 kinderen, maar ze wil niet stoppen: ze hoopt er in de toekomst meer te krijgen

Janine

18 Februari 2021

Op 23-jarige leeftijd heeft ze al 11 kinderen, maar ze wil niet stoppen: ze hoopt er in de toekomst meer te krijgen
Advertisement

Moeder zijn is de wens van veel vrouwen: er zijn er die graag een of twee kinderen willen, mensen die dromen van een tweeling, mensen die altijd al hebben willen adopteren en mensen die - omdat ze geen kinderen kunnen krijgen - besluiten om op draagmoeders te vertrouwen. Het geval van Christina Ozturk wijkt echter af van al deze gevallen en laat ons zien hoe elke vrouw het moederschap op een totaal andere manier tegemoet treedt. De jonge vrouw, pas 23, heeft al 11 kinderen en wil het gezin blijven uitbreiden. 

via thesun.co.uk

Advertisement

batumi_mama/instagram

Christina woont samen met haar 56-jarige echtgenoot Galip Ozturk, een zakenman die eigenaar is van een prestigieus hotel in de kuststad Batumi, in de voormalige Sovjetrepubliek Georgië. De twee leerden elkaar kennen in het subtropische paradijs "Las Vegas aan de Zwarte Zee" en voor beiden was het liefde op het eerste gezicht. Christina beschouwt Galip als de man van haar leven, haar mentor en de prins op het witte paard. Op sociale media zei het paar dat ze minstens 100 kinderen wilden, hoewel ze later toegaven dat het een grap was. Maar de waarheid is dat Christina nog meer kinderen wil hebben. Hoe is het mogelijk dat zo'n jonge vrouw zo'n groot gezin heeft? 

batumi_mama/instagram

De moeder heeft slechts één van deze kinderen op de wereld gezet, terwijl de andere 10 werden geboren uit draagmoeders, zorgvuldig gekozen na een lang proces: de vrouwen ondergaan namelijk een consultatie en ondertekenen wettelijke documenten voordat ze de baby's met de genen van Christina en Galip dragen. Het echtpaar, dat zich ervan bewust was dat ze zoveel mogelijk kinderen wilden, realiseerde zich dat het voor Christina fysiek gezien niet mogelijk zou zijn om zoveel zwangerschappen voort te zetten. 

Advertisement

batumi_mama/instagram

Hoewel de jonge vrouw toegeeft dat het moeilijk is om een ​​groot gezin groot te brengen, is het voor haar een enorme vreugde om de hele dag met haar kinderen door te brengen. Op Instagram deelt ze deze vreugde en enkele momenten uit haar dagelijks leven. Gevraagd naar het aantal kinderen dat ze zou willen hebben, antwoordt ze dat "er voor alles tijd is". Er is zeker geen gebrek aan ruimte in huis om andere kinderen te verwelkomen en vermoedelijk krijgt de vrouw hulp om voor elk van hen te kunnen zorgen. In feite zijn ze bijna allemaal nog maar een paar maanden oud.

Kun jij je voorstellen om zoveel kinderen te hebben?

Advertisement