Een weduwnaar draagt ​​zijn zoon elke dag op zijn schouders: hij neemt hem mee naar zijn werk om hem niet alleen te laten

Janine image
door Janine

18 Februari 2021

Een weduwnaar draagt ​​zijn zoon elke dag op zijn schouders: hij neemt hem mee naar zijn werk om hem niet alleen te laten
Advertisement

Een kind krijgen brengt een aanzienlijke omwenteling in het dagelijks leven met zich mee, iets dat moeders en vaders over de hele wereld heel goed weten. Het opvoeden van een kind is niet gemakkelijk, vooral niet als een arme ouder ervoor zorgt, die plotseling zijn partner heeft verloren en niet weet hoe hij met zijn kind om moet gaan en hem een ​​waardig leven moet garanderen zonder iets essentieels te missen. Vandaag willen we je het aangrijpende verhaal vertellen van een vader die weduwnaar is geworden en in korte tijd het web rond is gegaan.

via Notisul

Notisul

Notisul

Het verhaal dat we je gaan vertellen, speelde zich af in Vietnam en, ondanks de emotionele beelden die door anonieme auteurs zijn gemaakt, is de naam van deze dappere en vasthoudende vader niet bekend; de man is metselaar van beroep, maar aangezien hij enige tijd daarvoor zijn vrouw plotseling bij een auto-ongeluk had verloren, wist hij niet aan wie hij zijn pasgeboren zoon moest overlaten.

Hij had geen familie om hem achter te laten, en hij kon het zich ook niet veroorloven om een oppas aan te nemen die voor het kind kon zorgen terwijl zijn vader de hele dag aan het werk was. 

Advertisement
Notisul

Notisul

Een baan die deze man het zich niet kan veroorloven te verliezen, aangezien hij een vader met een laag inkomen is en geen alternatieven heeft om brood op de plank te brengen en voor het levensonderhoud van de kleine nieuwkomer in het gezin te zorgen. Dus nam de man een schijnbaar onpopulaire beslissing: elke ochtend gaat hij het huis uit om aan het werk te gaan en draagt ​​hij letterlijk zijn zoontje op zijn schouders, om hem altijd in de gaten en in het zicht te houden, ook als hij de hele dag niet thuis is. 

Notisul

Notisul

Natuurlijk is de beslissing om een ​​pasgeboren baby mee te nemen naar zijn werk absoluut geen gemakkelijke keuze, maar het is heel begrijpelijk gezien de noodsituatie waarin deze dappere vader verkeert. Veel gebruikers op internet applaudisseerden tegenover het gebaar van deze vader, die weduwnaar was geworden, terwijl anderen benadrukten dat het nogal gevaarlijk is om hem “naar het werk” te brengen, simpelweg vanwege een kwestie van veiligheid.

We weten niet of de vader van de baby ondertussen een andere oplossing heeft gevonden of dat hij erin geslaagd is een oppas te betalen die elke dag voor hem zorgt, maar we weten zeker dat het zorgzame gebaar dat deze man elke ochtend maakt om naar zijn werk te gaan echt lovenswaardig is!

Advertisement