Een studente besluit met een gepensioneerde man te trouwen met de zegen van haar familie: ze hebben een leeftijdsverschil van 51 jaar - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een studente besluit met een gepensioneerde…
Haar man stuurt haar een selfie vanuit het hotel, maar hij merkt de weerspiegeling in de spiegel niet op: ze ontdekt dat ze wordt bedrogen Haar zoon vraagt haar ​​om het wachtwoord van de wifi, maar ze houdt hem op slimme wijze voor de gek door hem te dwingen eerst de kamer schoon te maken

Een studente besluit met een gepensioneerde man te trouwen met de zegen van haar familie: ze hebben een leeftijdsverschil van 51 jaar

19 Februari 2021 • Door Janine
3.944
Advertisement

Liefde is blind en kent geen leeftijd, dat is waar, maar we kunnen het toch niet helpen dat we perplex zijn als we worden geconfronteerd met relaties tussen twee partners met een ongelooflijk leeftijdsverschil. We hebben het niet over 15 of 20 jaar verschil, maar 51! Je leest het goed: eenenvijftig jaar verschil tussen een bruidegom en een bruid is veel, vind je niet? Toch lijkt het goed te gaan tussen de 29-jarige Terzel Rasmus en de 81-jarige Wilson. Waarschijnlijk is het paar vaak het slachtoffer van kritiek en vooroordelen, waarop de jonge vrouw altijd bereid is te reageren door de grote liefde te tonen die ze voelt voor haar bejaarde echtgenoot. Ook haar ouders en familieleden steunen deze bizarre verbintenis voor 100%, zich bewust van Terzel's keuze. 

via: Dailymail

De twee tortelduifjes ontmoetten elkaar in 2016, tijdens een openbaar evenement van een plaatselijke krant, en de "vonk" sloeg onmiddellijk over tussen hen. De 29-jarige rechtenstudente Terzel zegt dat ze de “wijsheid” en ervaring van haar veel oudere echtgenoot enorm waardeert, terwijl hij, 81 jaar oud, altijd al een jongere vrouw wilde hebben die voor hem kon zorgen wanneer hij oud zou zijn. Terzel is opgetogen over haar relatie met Wilson en beweert dat hij een perfecte minnaar is, die altijd alle mogelijke aandacht aan haar schenkt. De twee lijken hun soulmate te hebben gevonden! 

In 2020 kwam ook de zegen van haar ouders, die instemden met het huwelijk. Om hun liefde te vieren, organiseerden ze een discrete ceremonie, met een paar goede vrienden, waaronder Wilsons oudste dochter, 56, die aanwezig was als getuige. Het stel woont samen in Kaapstad, in Zuid-Afrika, en lijkt in de wolken met hun keuze.

De dag dat Terzel en Wilson elkaar ontmoetten, woonde ze een evenement bij in haar eentje; Wilson dacht dat het meisje wat gezelschap wilde en vond de moed om haar te benaderen en te vragen of hij naast haar mocht zitten. De twee wisselden vervolgens telefoonnummers uit en ze nodigde hem de volgende dag uit voor een ander evenement. Toen, de volgende dag, ontmoetten ze elkaar weer voor een kop koffie en op dat moment leek hun lot al geschreven. Ze verklaarde zelf dat ze zich in een relatie voelde, zij het onofficieel, en voegde eraan toe: "Dit is mijn eerste langdurige relatie en ik heb nooit overwogen om een ​​serieuze relatie te hebben totdat ik Wilson ontmoette." 

Advertisement

Het is zeker een geen conventionele relatie, maar we kunnen niet van buitenaf een relatie beoordelen waarin zulke belangrijke gevoelens op het spel staan.

Wat vind je van relaties met veel oudere partners? En van deze relatie in het bijzonder? Schrijf het ons in de comments! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt