Ze laat de kat alleen thuis, maar ziet hem dan "huilen" op de bewakingscamera

Janine image
door Janine

21 Februari 2021

Ze laat de kat alleen thuis, maar ziet hem dan "huilen" op de bewakingscamera
Advertisement

Katten zijn geweldige wezens, met vaak mysterieus gedrag. In tegenstelling tot honden zijn ze veel onafhankelijker en vallen ze bijna nooit in die categorie van "knuffelige" dieren. Toch zijn er tal van voorbeelden van huiskatten die geen minuut bij hun baasjes vandaan kunnen blijven. En als de levensbehoeften een kattenbezitter toevallig dwingen hem een ​​dag of een paar uur alleen thuis te laten, kunnen we er zeker van zijn dat de kat hem dat op de een of andere manier "zal laten betalen". Een perfect voorbeeld van dit soort kattengedrag zagen we in de video van een Chinees meisje, bekend bij gebruikers als Ms. Meng, waarin haar mooie kat zelfs leek te huilen tijdens haar afwezigheid. 

via Metro

Advertisement
Douyin/fufu20180416

Douyin/fufu20180416

Ms. Meng was haar ouders gaan bezoeken om samen Chinees Nieuwjaar te vieren. Het meisje is de eigenaresse van een prachtige 2-jarige blauwharige Britse korthaar genaamd Fu Fu. De kat in kwestie is dol op zijn baasje en heeft altijd een melodramatische houding tegenover haar getoond. Ms. Meng is echter gek op Fu Fu en heeft een videobewakingssysteem geïnstalleerd voor als ze gedwongen niet thuis is. Toen ze die avond haar ouders ging bezoeken, had Ms. Meng andere dingen aan haar hoofd, maar midden op de avond wilde ze, zoals altijd, de toestand van haar kat controleren. De verrassing was groot toen ze in de video de arme Fu Fu met een wanhopige blik zag: hij miauwde en "huilde" voor de camera! 

Advertisement
Douyin/fufu20180416

Douyin/fufu20180416

In de video waren Fu Fu's grote ogen glanzend en vol tranen. De kat miauwde in de richting van de camera, alsof hij wilde zeggen "kom alsjeblieft naar huis!". Het hart van Ms. Meng brak bij het zien van die scène en besloot onmiddellijk haar bezoek aan haar ouders die avond niet te lang te laten duren. Misschien was dit de beste keuze: zodra ze thuiskwam, riep het meisje de naam van de kat en hij rende naar haar toe, verheugd haar weer te zien! Fu Fu was een echte meester in het "zijn geliefde baasje zich schuldig laten voelen", wat bevestigde hoe katten in ons hart kunnen komen en ons laten betalen telkens als ze zich "verraden" voelen. 

Advertisement