Zwangere stiefdochter laat de kat van haar stiefmoeder naar buiten gaan, zij stuurt haar het huis uit

Janine image
door Janine

05 Januari 2024

Zwangere stiefdochter laat de kat van haar stiefmoeder naar buiten gaan, zij stuurt haar het huis uit
Advertisement

Tegenwoordig zorgt het zeker niet voor ophef om te horen over een "uitgebreide familie", steeds meer mensen bevinden zich in de situatie dat ze kinderen hebben gekregen in een relatie die vervolgens is beëindigd en hebben nu een nieuwe relatie.

Als je volwassen genoeg bent, komt het voor dat je met kinderen te maken hebt die niet jouw kinderen zijn en dit is op zichzelf helemaal geen probleem. De situatie wordt echter ingewikkeld, als je helemaal niet overweg kunt met de nieuwe "verworven" leden. Een beetje zoals wat er gebeurde met de vrouw in dit verhaal die zich uiteindelijk uit frustratie liet overweldigen.

Het verhaal van de botsing tussen stiefmoeder en stiefdochter

Het verhaal van de botsing tussen stiefmoeder en stiefdochter

Freepik

De hoofdpersoon die het verhaal vertelde over de ongelooflijke anekdote, is een 35-jarige vrouw. Ze heeft al meer dan drie jaar een relatie met een 45-jarige man die twee dochters uit zijn vorige huwelijk heeft. De meisjes zijn respectievelijk 22 en 19 jaar oud, maar de 35-jarige kan alleen met de oudste overweg: ze heeft door haar lastige karakter altijd moeite gehad met de omgang met de jongste.

Het stel besloot samen te gaan wonen en alles ging goed in hun relatie, behalve de vijandigheid van de tiener die haar neus bleef optrekken naar haar stiefmoeder. De vrouw maakte duidelijk dat zij niet in het minst verantwoordelijk was voor de scheiding van de ouders van het meisje. Toen werd de 19-jarige zwanger en omwille van het meisje werd door de auteur van het bericht gekozen om de toekomstige moeder een fictieve naam te geven: Kim.

Kim heeft een relatie met een jongen die ze vanwege zijn verplichtingen niet vaak ziet: de man heeft twee banen en studeert ook nog. Het is dus de 35-jarige die voor het meisje zorgt en probeert aan al haar verlangens te voldoen.

Op een dag stelde Kim's vader zijn partner voor om een ​​paar uurtjes te gaan wandelen: de vriend van het meisje kwam op bezoek en de twee lieten hen liever even alleen. Maar toen ze terugkwamen, was de vrouw verbaasd over wat ze zag, of beter gezegd: wat ze niet meer zag.

Advertisement

De huisuitzetting

De huisuitzetting

Freepik

De geliefde kat van de vrouw was namelijk verdwenen, alsof hij in rook was opgegaan, en deze gebeurtenis was heel vreemd: "mijn kat, Whiskey, is heel oud en zonder mij zou hij niet verder gaan als de veranda, hij zou het huis nooit hebben verlaten", onthulde ze de vrouw. Ze weet ook heel goed dat Kim dat dier haat en heeft haar meer dan eens gevraagd om hem weg te doen.

De 35-jarige hoefde dus niet lang na te denken: ze wees met de vinger naar Kim en beschuldigde haar ervan verantwoordelijk te zijn voor de verdwijning van haar huisdier. Het meisje ontkende met klem elke betrokkenheid en dwong de vrouw de beveiligingscamera's te bekijken. Het was allemaal duidelijk te zien: Kim had opzettelijk de deur van het huis geopend en het arme diertje weggejaagd.

De wanhopige vrouw was in tranen, maar toen ze de zelfvoldane grijns van het meisje zag, knapte er iets in haar: "Ga weg! Ik geef je een uur om mijn kat te vinden, waarna ik al je spullen in de vuilnisbak gooi!", had ze tegen haar geschreeuwd. Toen haar partner haar zei om te kalmeren, spoorde de vrouw de man uiteindelijk ook aan om het huis te verlaten en zonder naar hem te luisteren ging ze op zoek naar haar kat.

De reacties van een deel van de gebruikers

Gelukkig vond ze hem na ongeveer twintig minuten bevend van angst in een struik. Toen ze thuiskwam, liet ze haar partner en haar drie maanden zwangere dochter hun koffers pakken: nu woont ze in het huis van haar vriend en haar partner praat niet meer met haar. Toch verdedigden forumgebruikers haar beslissing.

 "Als eigenaar van een kat kan ik je alleen maar zeggen dat ik je respecteer: ik zou precies hetzelfde hebben gedaan!", schreef iemand, "Ook al ben ik in het algemeen geen dierenliefhebber, ik kan je alleen maar zeggen dat je voorzichtig moet zijn: hoe anderen omgaan met iets waar jij om geeft, is zeer representatief voor hoeveel ze om jou geven!”, suggereerde een ander. Wat vind jij ervan?

Advertisement