Elke dag ging een kat hem begroeten aan een bartafel: uiteindelijk volgde ze hem naar huis - BekijkDezeVideo.nl
x
Elke dag ging een kat hem begroeten…
Zwangere vrouw sluit vriendschap met een zwangere kat en ze brengen de laatste dagen van de zwangerschap samen door Zwart meisje wordt geadopteerd door een ouder echtpaar:

Elke dag ging een kat hem begroeten aan een bartafel: uiteindelijk volgde ze hem naar huis

09 Juni 2021 • Door Janine
1.226
Advertisement

Een leven in het gezelschap van een huisdier is ongetwijfeld een leven vol mooie emoties, herinneringen en liefdevolle gebaren. Een hond of een kat kunnen bijvoorbeeld waardevolle vrienden worden die we voor het leven kunnen vertrouwen en die een deel van onze dagen vullen. Jong en oud kunnen niet wachten om er een te adopteren en als ze de kans krijgen aarzelen ze niet om er een te redden. Het verhaal van Basil Akwan is echter vrij uniek en heeft een verdwaald katje als hoofdrolspeler. De jonge man ging bijna elke dag naar een nabijgelegen café, niet alleen om koffie te drinken en te ontspannen, maar ook om op de computer te werken. Elke keer dat hij aan tafel ging zitten, kwam er een vriendelijke kat naast hem liggen op zoek naar knuffels. Tussen een streling en een koekje door zijn de twee onafscheidelijk geworden, maar de kat nam het initiatief: op een dag besloot ze gewoon om de man naar huis te volgen.

Basil is een jonge man die in de stad Salmiya, in Koeweit, woont en een vaste klant is van een plaatselijk café. Het is waar, misschien zou je door altijd dezelfde plek te bezoeken verwachten dat je vroeg of laat nieuwe kennissen zou opdoen, maar Basil had zeker niet gedacht zo'n speciale vriend te vinden: een verdwaald katje op zoek naar aandacht dat kennelijk gericht was op de jongen, vanaf het begin. Het lieve katje ging vaak naar zijn tafel, telkens als de jongen stopte voor een kopje koffie of om op de computer te werken, en trok zijn aandacht door te miauwen. Basil, die zag dat de kat hem elke keer op dezelfde manier benaderde, begon wat brokjes voor haar mee te nemen - een klein cadeautje dat ze altijd met veel spinnen bedankte. Op een dag gebeurde er iets "ongelooflijks": de kat, omgedoopt tot Sophie, volgde Basil naar zijn auto en glipte zonder aarzeling naar binnen.

Het was inmiddels duidelijk dat Sophie Basil had gekozen als haar “favoriete mens” en dat ze niets liever wilde dan de rest van haar tijd met hem delen. Basil wist ook dat Sophie een zwerfkat was en dat ze geen familie had, dus hij aarzelde niet om haar mee te nemen. Het is duidelijk dat Sophie's komst in Basil's leven maar één ding betekende: oneindige vreugde en tederheid op elk moment van de dag! Op Instagram deelde de man een video van hem en Sophie, een samenvatting van alle belangrijke stappen die ze samen hebben doorlopen tot de officiële aankomst thuis. Basil sluit de video af met een boodschap die we graag aan iedereen willen meegeven: adopteer dieren, koop ze niet!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt