Op 93-jarige leeftijd wordt hij verliefd op een andere vrouw en vraagt ​​hij zijn vrouw om te scheiden om “een nieuw leven op te bouwen”

Janine image
door Janine

07 Maart 2021

Op 93-jarige leeftijd wordt hij verliefd op een andere vrouw en vraagt ​​hij zijn vrouw om te scheiden om “een nieuw leven op te bouwen”
Advertisement

Als je jong bent, beleef je ongelooflijke liefdesrelaties, gekenmerkt door romantiek en een passie die moeilijk te vinden zijn op oudere leeftijd. Maar wie zei dat er geen mooie liefdesrelatie kan ontstaan tussen twee mensen die al wat ouder zijn? Er zijn veel van dit soort voorbeelden, maar we zijn het gewoon niet gewend om erover te horen.

Een 93-jarige gepensioneerde uit Arezzo, in Italië, besloot dat hij "opnieuw wilde beginnen" nadat hij zijn “wederhelft” had ontmoet, een 86-jarige vrouw. Er is niets mis met het willen genieten van de laatste jaren van het leven met je geliefde, ware het niet dat de negentigjarige uit Arezzo heeft besloten zijn langdurige huwelijk met zijn vrouw, 7 jaar jonger dan hij, te beëindigen. De man vroeg om een ​​scheiding, ondanks dat zijn kinderen en kleinkinderen hem op andere gedachten probeerden te brengen.

via Repubblica

Pexels

Pexels

Het lijkt erop dat de man zijn nieuwe “partner” maanden geleden in een cultureel centrum heeft ontmoet. Tussen een dans en een kaartspel in lijken de twee een zekere feeling te hebben gevonden, tot op het punt dat ze verklaarden verliefd te zijn. De 93-jarige man wilde niets horen van de protesten van zijn kinderen en kleinkinderen, en ging nog veel verder: hij wil een scheiding, om eindelijk "vrij te zijn om een nieuw ​​leven op te bouwen". Met deze woorden presenteerde hij zich in het kantoor van zijn advocaat, Marco Acquisti in Arezzo, en vroeg hem om de echtscheidingsprocedure te starten. De hoge leeftijd van het paar maakt in dit geval absoluut geen verschil: het is een typische scheiding, waarbij de twee partijen zich absoluut niet met elkaar willen verzoenen. Gelukkig hebben beiden na een zeer vermoeiende bemiddeling een voorstel aanvaard waarin staat dat zij het vruchtgebruik van de woning in Arezzo behoudt en hij haar, naast het uit huis gaan, een maandelijkse toelage van 300 euro zal betalen. Als de 93-jarige binnen zes maanden niet van gedachten is veranderd, kan hij zijn echtscheidingsverzoek indienen.

Het is moeilijk voor te stellen dat je die leeftijd bereikt met zoveel rusteloosheid en haast om te veranderen, net zoals het ook moeilijk is om je een scheiding voor te stellen op 86-jarige leeftijd. De liefde kent echter niet veel obstakels, dus we kunnen ze alleen maar het allerbeste wensen voor de toekomst.

Advertisement