"Ik wil geen kinderen": 10 mensen legden uit waarom ze geen kinderen in hun leven willen

Janine image
door Janine

09 April 2021

"Ik wil geen kinderen": 10 mensen legden uit waarom ze geen kinderen in hun leven willen
Advertisement

Hoewel het krijgen van kinderen voor velen een vreugde is, hebben sommige mensen erover nagedacht en zijn tot de conclusie gekomen dat ze geen kinderen in hun leven willen. Vaak wordt gedacht dat het hebben van een gezin betekent dat je kinderen krijgt en de vergelijking is voor velen een regel geworden. Kinderen krijgen betekent verantwoordelijkheden op je nemen en je bewust zijn van een andere levensstijl, die vooral in de eerste levensjaren gericht zal moeten zijn op het welzijn van het kind. 10 mensen vertelden waarom ze geen kinderen willen en deelden het op sociale media. Sommige mensen hebben laten zien op dezelfde manier te denken, anderen hebben een andere mening en staan ​​daar sterk achter. Hoe denk jij hier over?

Advertisement

1. Een gezin stichten betekent niet dat je kinderen hebt.

Kolkata_Choori/Twitter

Deze vrouw nodigt ons uit om niet langer te denken dat "een gezin stichten" betekent dat we kinderen krijgen. Een stel is hoe dan ook een gezin. Een persoon en een hond vormen een gezin. Drie huisgenoten kunnen een gezin zijn. Er zijn geen kinderen nodig om een ​​gezin te vormen.

Advertisement

2. Sparen.

molly7anne/Twitter

De vrouw en haar vriend hebben een spaarpot en doen er elke keer een munt in wanneer iemand vraagt ​​wanneer ze kinderen krijgen. Als de pot vol is, openen ze hem en geven het geld uit om te kopen of te doen wat ze maar willen. En dit komt omdat ze geen kinderen hebben.

3. Een advies voor andere mensen.

JonathanFowle10/Twitter

Deze man nodigt mensen uit om te stoppen met het stellen van vragen aan 25-jarigen over waarom ze geen kinderen hebben, maar zichzelf af te vragen waarom sommige mensen op hun 20e kinderen kregen en ze bleven krijgen ondanks dat ze het zich niet konden veroorloven.

4. Een man, een vrouw en geld.

sauteslut/Twitter

Voor sommige mensen betekent dit een gezin.

5. Een stel is al een gezin.

NatashaMLee/Twitter

De vrouw en haar vriend hebben geen kinderen, maar beschouwen zichzelf als een gezin om de mening te weerleggen dat een gezin stichten inhoudt dat ze kinderen krijgen.

Advertisement

6. Voortdurende huilbuien.

6. Voortdurende huilbuien.

Not the actual photo/Zachary Kadolph/Unsplash

Een man op Twitter zegt dat hij geen kinderen wil omdat hij al dat gehuil niet aankan. Vervolgens geeft hij aan dat hij niet verwijst naar het huilen van baby's, maar naar zichzelf.

7. Uitgeruste vrouwen.

ElizaBayne/Twitter

In plaats van vrouwen die ervoor kiezen om geen kinderen te krijgen "kinderloos" te noemen, stelt deze vrouw voor hen "goed uitgeruste" vrouwen te noemen.

Advertisement

8. Een goed gekozen meme.

Vynse/Twitter

Wanneer iemand aan de vrouw vraagt of ze de baby wil vasthouden.

9. Iedereen zei dat ze wel van gedachten zou veranderen.

slackmistress/Twitter

Iedereen die tegen de vrouw zei dat ze van gedachten zou veranderen over het krijgen van kinderen, zeggen haar nu wat een geluk ze heeft.

Advertisement

10. Tijd voor jezelf hebben.

LizHackett/Twitter

De vrouw zegt dat elk schuldgevoel voor het niet hebben van kinderen verdwijnt als ze beseft dat ze op zaterdag vier uur kan besteden aan het lezen van een boek.

Advertisement