De ster uit “The Rock" geeft een auto van $30.000 aan de man die hem als kind verwelkomde toen hij geen huis had

Janine image
door Janine

27 Maart 2021

De ster uit “The Rock" geeft een auto van $30.000 aan de man die hem als kind verwelkomde toen hij geen huis had
Advertisement

De mensen die aan onze zijde stonden op de moeilijkste momenten van ons leven, zijn degenen die we ons altijd zullen herinneren en die al onze liefde verdienen. Als deze mensen dan ook dezelfde mensen zijn die ons hebben geholpen bij het realiseren van onze droom, dan kunnen we niet anders dan ze een bepaald soort erkenning geven. Filmster "The Rock" alias Dwayne Johnson is nooit al het goede vergeten dat Bruno Lauer voor hem deed toen hij nog geen carrière had gemaakt. De Hollywood-ster wilde de man die hem in zijn huis verwelkomde toen hij nog maar een kind was, bedanken met een werkelijk genereus geschenk: een luxe auto van $30.000!

via Dailymail

Advertisement
Instagram / The Rock

Instagram / The Rock

Bruno Lauer is de naam van de man die Dwayne onder zijn hoede nam op 15-jarige leeftijd, toen degene die op een dag "The Rock" zou worden, gewoon een wilde tiener was die nergens anders heen kon. Dwayne vertelt hoe hij en zijn moeder in die tijd uit hun huis in Hawaï werden gezet; hij werd naar Nashville gestuurd, waar hij bij zijn vader zou gaan wonen, een optie die zijn moeder echter nooit echt in overweging nam. Dwayne bevond zich toen in Bruno's caravan, die hem in zijn eigen huis verwelkomde in plaats van hem weg te jagen. Alsof dat nog niet genoeg was, hielp Lauer de acteur bij de aankoop van zijn eerste auto op een moment dat hij zijn carrière als worstelaar wilde starten.

Advertisement
Instagram / The Rock

Instagram / The Rock

Geen wonder dus dat Dwayne nu, vele jaren later, in het openbaar Bruno heeft bedankt door hem een ​​nieuwe auto te geven: een pick-up van $30.000!

Dwayne heeft Bruno's advies en vriendelijkheid gedurende zijn hele leven gekoesterd en vandaag, nu hij een miljonair is, weet hij hoe belangrijk het is om degenen te bedanken die hem hebben toegestaan ​​zijn dromen waar te maken. Vriendelijkheid wordt altijd beloond, want wie goed doet, blijft niet onopgemerkt!

Advertisement