Op 94-jarige leeftijd werkt hij meer dan 10 uur per dag op het land: zijn kinderen hebben hem in de steek gelaten - BekijkDezeVideo.nl
x
Op 94-jarige leeftijd werkt hij meer…
Een groep motorrijders komt een jongen te hulp die gepest werd Straatverkoper barst in tranen uit als een jongen al het snoep van hem koopt dat hij verkoopt

Op 94-jarige leeftijd werkt hij meer dan 10 uur per dag op het land: zijn kinderen hebben hem in de steek gelaten

29 Maart 2021 • Door Janine
73.985
Advertisement

Kun je je voorstellen dat je je hele leven hebt gewerkt en dat zelfs op 94-jarige leeftijd blijft doen? Naarmate de leeftijd vordert, wordt werken steeds moeilijker en wordt de steun van dierbaren, vrienden of familieleden noodzakelijk om de ouderdom in alle rust door te brengen. Niet alle kinderen lijken echter in staat (of bereid) te zijn om voor hun bejaarde ouders te zorgen. Een vrouw ontmoette een 94-jarige man in moeilijkheden: hij moest 10 tot 12 uur per dag op het land werken om te kunnen eten. De vrouw, ontroerd door zijn verhaal, gebruikte sociale media om hulp te vragen.

Deze man heet Gregorio, ook wel Don Goyo genoemd, en woont in Mexico in de wijk López Portillo. Hij heeft een eenvoudig huis, zonder elektriciteit en vloer, en slaapt in een onstabiele en niet bepaald comfortabele hangmat. Elke dag vertrekt Don Goyo, ondanks dat hij 94 is, van huis om ​​buitengewoon inspannende werkzaamheden op de rietvelden uit te voeren. Waarom wordt een oudere man die rust nodig heeft, gedwongen om te gaan werken?

Zijn kinderen hebben hem in de steek gelaten en Don Goyo moet elke dag naar de velden om suikerriet te snijden. De man heeft echter motorische problemen: hij heeft moeite om op te staan ​​vanwege een probleem met de ruggengraat en moet zich aan een oude stok vasthouden.

Advertisement

Op een dag ontmoette een vrouw genaamd Karla Patricia Obil de man: zonder schoenen, moe, met een droevig gezicht en een kromme rug. De vrouw zegt dat ze hem een ​​glas frisdrank heeft aangeboden. De man accepteerde het en terwijl hij uitrustte, vertelde hij haar zijn verhaal. Hij zei dat hij alleen woont en dat zijn kinderen ver weg wonen en dat niemand hem meer bezoekt. De vrouw, ontroerd, begreep dat ze hem moest helpen, want het is onaanvaardbaar dat een man in zijn toestand en op zijn leeftijd blijft werken. Ze deelde het verhaal daarom op sociale media, in de hoop hulp te krijgen die de levensomstandigheden van de oudere man kan verbeteren.

De vragen om hulp werden onmiddellijk ingewilligd: duizenden mensen toonden zich bereid om voor de man te zorgen alsof hij hun vader was. Het leven van Don Goyo is in korte tijd verbeterd: er staat altijd iemand klaar ​​om hem gezelschap te houden, hij doet fysiotherapie om de conditie van zijn rug te verbeteren en heeft zijn glimlach weer teruggevonden. De man, dankbaar voor de vrouw en voor alle mensen die hem dagelijks wat gemoedsrust geven, heeft een persoon ontmoet die zijn leven wist te veranderen. Nu kan hij eindelijk gaan genieten van de oude dag die hij nog nooit heeft meegemaakt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt