Een moeder kreeg harde kritiek omdat ze haar dochtertje van een paar maanden oud een manicure had gegeven

Janine image
door Janine

02 April 2021

Een moeder kreeg harde kritiek omdat ze haar dochtertje van een paar maanden oud een manicure had gegeven
Advertisement

Het is onmogelijk om onverschillig te blijven tegenover sommige foto's gepubliceerd door een moeder waarin de hand van haar dochter wordt getoond met zeer lange nagels, perfect gevijld en met nagellak erop aangebracht, alsof het de nagels van een volwassen persoon zijn. Een volwassene met een twijfelachtige esthetische smaak overigens, maar daar gaat het niet om. De vrouw kreeg harde kritiek omdat ze haar baby een manicure had gegeven: in feite lijkt het moeilijk in haar voordeel te pleiten. Een baby van een paar maanden zou geen lange nagels moeten hebben omdat ze het risico loopt aan haar gezicht te krabben, maar zelfs het tonen van bepaalde nagels lijkt sciencefiction.

via The Sun

Advertisement
Een moeder kreeg harde kritiek omdat ze haar dochtertje van een paar maanden oud een manicure had gegeven - 1

Als je naar de foto's kijkt, geloof je je ogen niet en veel gebruikers hopen dat dit allemaal een enscenering is, alleen en exclusief georganiseerd om de foto's te maken. De nagels op de foto's zien er beslist lang uit en op een verschillende manier geverfd; dit zijn ongetwijfeld kunstnagels, maar feit blijft dat ze nog steeds erg gevaarlijk kunnen zijn bij zo'n klein kind. Het is ook bekend dat kinderen de neiging hebben om op elk moment hun handen in hun mond te steken en op hun gezicht en hun wangen te krabben met nagels die veel korter zijn dan deze.

De boodschap bij de foto's laat ons echter nog verbaasder achter: "Manicure voor kinderen tegen betaalbare prijzen. Schrijf me privé voor meer informatie".

Advertisement
Reddit / renaissance_witch

Reddit / renaissance_witch

Een advertentie voor een manicure, waardoor veel gebruikers zich zorgen maakten over het kind en elke andere ouder die van plan is te profiteren van deze bizarre en ongebruikelijke service. Het risico lijkt overigens niet alleen te bestaan ​​voor de veiligheid van het kind, maar ook voor de moeder en andere ouders: "Ik ben bang dat ze met die nagels in een oog van de moeder zal steken" is de ironische suggestie van een gebruiker waar in ieder geval een kern van waarheid in zit. Alle aandacht die de anonieme moeder op de post krijgt, is voornamelijk te danken aan de ethische en morele noodzaak om van de manicure voor baby's geen trend te maken.

Reddit / mikel_aca

Reddit / mikel_aca

Op die leeftijd zouden kinderen een idee moeten krijgen van hoe ze het potje moeten gebruiken en niet wat het betekent om geverfde nagels te hebben. Geen enkele gebruiker heeft positief gereageerd op het initiatief van deze anonieme gebruikster en we zijn van mening dat het niet mogelijk is om zichzelf te rechtvaardigen, behalve dan misschien om een grapje te hebben gemaakt met een foto van een slechte smaak.

Wat is jouw mening hierover? Schrijf het ons in de comments!

Advertisement