Een Duitse herder stapt uit de kapotte auto van zijn eigenaar en helpt hem samen met de andere mensen te duwen

Janine image
door Janine

09 April 2021

Een Duitse herder stapt uit de kapotte auto van zijn eigenaar en helpt hem samen met de andere mensen te duwen
Advertisement

Is de hond echt de beste vriend van de mens? Het antwoord varieert naargelang de ervaring, maar er zijn verhalen van mensen die niets anders doen dan de stelling bevestigen die naar voren is gebracht door de vraag die we je zojuist hebben voorgelegd. Deze viervoeters zijn de perfecte huisgenoten voor jong en oud, ze weten hoe ze genegenheid, onvoorwaardelijke liefde en trouw moeten geven op alle leeftijden, en het ongelooflijke verhaal dat we je vandaag willen vertellen is er zeker niet minder om, want het heeft een zeer tedere en "gewillige" Duitse herder als hoofdrolspeler!

via Wapa

Advertisement
Felix Martinez/Facebook

Felix Martinez/Facebook

De beelden die zijn vastgelegd in een korte video die is gepost door gebruiker Felix Martinez, gingen snel de wereld rond: ze tonen een weg die wordt afgelegd door auto's die op een nogal regenachtige dag geblokkeerd zijn door een auto die plotseling pech heeft. Een onaangename en zeer vervelende situatie voor de eigenaar van de auto of de bestuurder, die noodzakelijkerwijs hulp moest vragen aan mensen die de weg passeren om ervoor te zorgen dat de auto wordt geduwd en veilig langs de kant van de weg wordt gezet, wachtend op de sleepwagen.

Maar wat Felix Martinez, een gebruiker uit Colombia waar dit grappige onverwachte gebeurde, verraste, gaat veel verder dan simpelweg samen een kapotte auto duwen om hem van de drukke weg te halen: de korte video van de man documenteerde de heldhaftige prestatie en de bereidheid van de Duitse herder van de chauffeur, die uit de auto stapte en letterlijk de andere mensen hielp om hem te verplaatsen!

Advertisement
Felix Martinez/Facebook

Felix Martinez/Facebook

We weten niet zeker of de Duitse herder de ongemakkelijke situatie waarin de auto van zijn favoriete mens zich bevond, echt begreep, maar feit is dat de afbeeldingen die door Felix Martinez zijn gepubliceerd er geen twijfel over laten bestaan: de tedere en gewillige hond stapte uit de auto waar hij in zat, zag zijn baasje en andere mensen zich daar verzamelen om de kapotte auto met z’n allen te duwen om hem in veiligheid te brengen en de doorgang van het verkeer te bevrijden, en besloot hen ook "te imiteren" door proberen hen te helpen.

Kunnen we, geconfronteerd met zo'n verhaal, nogmaals zeggen dat de hond echt de beste vriend van de mens is? Het antwoord is, in ieder geval voor ons, ja!

Advertisement