Vliegtuig keert noodgedwongen terug omdat een moeder haar zoon op het vliegveld heeft achtergelaten

Janine image
door Janine

20 Mei 2023

Vliegtuig keert noodgedwongen terug omdat een moeder haar zoon op het vliegveld heeft achtergelaten
Advertisement

Laten we toegeven, wie is er nog nooit iets vergeten? Zelfs iets heel belangrijks, zoals een vergadering of een afspraak met een dierbare. De redenen kunnen meerdere zijn, maar het punt blijft dat het gewoon kan gebeuren. Als je echter fysiek gezien iemand vergeet... wel, dan verandert het perspectief aanzienlijk!

De moeder, hoofdpersoon van dit verhaal, weet er iets van: ze regelde de vliegtickets, pakte haar koffers en organiseerde een meesterlijk vertrek. Min of meer...

via People

Advertisement
Marco Verch Professional Photographer/Flickr - Not the actual photo

Marco Verch Professional Photographer/Flickr - Not the actual photo

Een moeder op een vlucht van Saudia Airlines stond op het punt om te vertrekken en, tussen de stress en de haast door, merkte ze dat ze een "klein" foutje had gemaakt...

De koffers? Aan boord, de documenten? Aanwezig. Tickets in de hand, de juiste gate en perfect op tijd, haar vertrek verliep soepel, zonder problemen. Hoewel…

De vrouw was namelijk haar zoontje, nog maar een paar jaar oud, vergeten bij de gate van de luchthaven... Gelukkig merkte ze de verrassende vergissing op. Maar het vliegtuig was al opgestegen en vloog op volle snelheid door de hemelse onmetelijkheid. Dus wat kon ze doen?

Advertisement
Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Zodra de moeder zich dit schokkende feit realiseerde, haastte ze zich onmiddellijk naar de cockpit en negeerde de voortdurende verzoeken van de cockpitbemanning om terug te keren naar haar stoel en haar veiligheidsgordels vast te maken. Niets deed er meer toe voor haar.

Nadat ze de commandant zelf had bereikt, schreeuwde ze bijna dat ze terug moesten, de alarmerende situatie uitleggend die zich had voorgedaan: haar kind was alleen en weerloos op een enorme en bijzonder drukke plaats.

"Moge God ons helpen! Een passagier hier aan boord is haar kind op de luchthaven vergeten! Ik vraag of het mogelijk is om de koers te keren en terug te gaan": dit was het verzoek van de kapitein via de radio. Uiteindelijk stemde de telefooncentrale in met dat ongebruikelijke verzoek en het vliegtuig vloog terug en landde precies waar het vandaan kwam!

De rol van ouder kan erg stressvol en hectisch zijn en soms riskeer je "gek te worden", maar pas op dat je je kinderen niet verliest!

Advertisement