Alleenstaande vader voedt zijn vier kinderen op zonder hulp van iemand anders: "Zij zijn degenen die me de kracht geven om door te gaan" - BekijkDezeVideo.nl
x
Alleenstaande vader voedt zijn vier…
15 ontroerende foto's laten ons zien hoe mensen kleine maar grote gebaren kunnen maken Hij omhelst zijn 98-jarige moeder weer na 1 jaar: de uitdrukking van de vrouw is van onschatbare waarde

Alleenstaande vader voedt zijn vier kinderen op zonder hulp van iemand anders: "Zij zijn degenen die me de kracht geven om door te gaan"

14 April 2021 • Door Janine
3.401
Advertisement

Het leven van een scheidend paar is nooit gemakkelijk, vooral niet als er kinderen bij betrokken zijn. Degenen die onder de scheiding van mama en papa het meest lijden zijn de kinderen; het is in feite geen toeval dat een echtscheiding door hen als een echt trauma kan worden ervaren, waarvan de gevolgen niet eenvoudig zijn: wat beslist de rechter over het gezag? Gaan ze bij mama of papa wonen? Zullen ze beide ouders kunnen zien zoals voorheen?

Allemaal vragen die de vier kinderen van Ricardo Irrazabal, een 44-jarige man die in Media Agua in Argentinië woont, hebben gegrepen en die na een lang echtscheidingsproces van zijn nalatige vrouw de voogdij over zijn vier kinderen wist te krijgen. Ja, want Ricardo moest drie jaar lang zijn kinderen (van wie er drie minderjarig zijn) een paar dagen per week bij zijn ex-vrouw opzoeken, aangezien de rechter na het verzoek tot echtscheiding de gezamenlijke voogdij had vastgesteld. Jammer echter dat de ex-vrouw van de man erg nalatig was jegens haar kinderen, en om deze reden werd haar na drie jaar het gezag over de jongens ontnomen.

Nu heeft Ricardo het ouderlijk gezag gekregen en voedt hij zijn vier kinderen alleen en zonder hulp van iemand anders op, en is tegelijkertijd vader en moeder; Ricardo heeft in het verleden immers altijd geprobeerd om de eindjes aan elkaar te knopen, hij weet heel goed wat het betekent om offers te brengen voor het gezin: eerst werkte hij als monteur, nu is hij bakker.

Nu de kinderen volwassen zijn (de oudste is 19 jaar en onlangs met haar vriend naar een ander huis verhuisd), weet Ricardo heel goed dat zijn leven niet snel zal veranderen: "De waarheid is dat het erg moeilijk is, maar ik moet uit alles kracht putten om het gezin groot te brengen, ik zou graag elke minuut van de dag met ze willen doorbrengen, plezier met ze hebben en ze het beste geven!"

Advertisement

Ricardo doet er alles aan om het zijn kinderen aan niets te laten ontbreken: elke dag zorgt hij, naast zijn werk als bakker, voor de schoonmaak van zijn huis, de hygiëne van zijn kinderen, de maaltijden, het onderwijs en hun gezondheid; een modelouder die alles zou doen voor zijn geliefde kinderen; zoals Ricardo zegt: "Zij zijn degenen die me de kracht geven om elke dag op te staan!"

We zijn er zeker van dat deze vier geweldige jongens met een vader als Ricardo niets te klagen zullen hebben: hij is een praktisch perfecte ouder!

Complimenten, Ricardo!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt