"Mijn zoon is geboren toen hij al 6 maanden oud was!": Een moeder baart een baby die drie keer groter is dan normaal - BekijkDezeVideo.nl
x
"Mijn zoon is geboren toen hij al 6…
Een kip zorgt voor drie pasgeboren kittens: het tafereel is van een oneindige tederheid Deze mensen hebben besloten hun leven onder handen te nemen: 21 foto's getuigen van hun verandering

"Mijn zoon is geboren toen hij al 6 maanden oud was!": Een moeder baart een baby die drie keer groter is dan normaal

13 April 2021 • Door Janine
17.384
Advertisement

De verwachting die de geboorte van een kind met zich meebrengt, is altijd vol tegenstrijdige angsten en emoties, maar de vreugde van het ouder zijn, misschien voor het eerst, is onbeschrijfelijk. Tegenwoordig stellen de technologie en de medische vooruitgang ons inmiddels in staat om de verschillende fasen van de zwangerschap nauwlettend in de gaten te houden en zijn we in staat het geslacht van het ongeboren kind ruim van tevoren te kennen. Verrassingen op het laatste moment zijn echter niet geheel uit te sluiten. Op verzoek van een TikTok-gebruiker, die vroeg naar de “grootste” baby die ooit was geboren, liet een moeder haar stem horen door het ongelooflijke verhaal van haar tweede kind te melden: net geboren, woog de baby ongeveer 6,5 kg en had luiers nodig die minstens drie maten groter waren!

De moeder van het wonderbaarlijke kind, een vrouw genaamd Shans, deinsde niet terug voor het bizarre verzoek en antwoordde ironisch genoeg geamuseerd op de vraag: “Ah, je wilt ‘wie heeft het grootste kind gebaard’ spelen? Ik zal je meteen tevreden stellen!". De vrouw maakte haar ervaringen als moeder bekend en sprak specifiek over de geboorte van haar tweede kind, een gigantische baby. Bijna zes en een halve kilo, met een totale lengte van 61 cm - heeft Shans' zoon het ziekenhuis verlaten om naar huis terug te keren in kleertjes die geschikt zijn voor kinderen "van 6 tot 9 maanden"!

Het was duidelijk dat de bevalling in een keizersnede resulteerde en hoewel de baby misschien niet als 'het grootste kind ter wereld' wordt beschouwd, waren de verpleegsters in het ziekenhuis toch onvoorbereid op dat kleine “olifantje”, ze moesten zelfs luiers van de kinderafdeling gebruiken. In een video die door meer dan 28 miljoen gebruikers is bekeken, wilde Shans een foto delen van haar zoon vlak na de bevalling; op de foto zijn duidelijk twee artsen te zien die ongelovig en trots zijn op hun werk, die bijna lijken te willen zeggen: "Kijk eens wat een mooie baby we je hebben laten bevallen". Het komt inderdaad niet vaak voor om een ​​baby van bijna zes en een halve kilo te baren!

De gebruikers gaven zich over aan ironische opmerkingen, waarvan sommige verwezen naar de stappen die het kind had genomen: "Hij is net geboren en gaat al bijna naar de universiteit!”. In ieder geval wilden de meest nieuwsgierigen Shans vragen hoe het nu met het kind gaat en de moeder stelde iedereen gerust: "Onze zoon is nu 5 jaar oud, hij verkeert in perfecte gezondheid, en hij is een eigenwijs en sterk kind, dat van honkbal en voetbal, en Monster Trucks houdt!". Gefeliciteerd!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt