Hij geeft zijn vrouw een jurk voor haar verjaardag die twee maten te klein is: "Ik deed het om haar te motiveren om af te vallen"

Janine image
door Janine

15 April 2021

Hij geeft zijn vrouw een jurk voor haar verjaardag die twee maten te klein is: "Ik deed het om haar te motiveren om af te vallen"
Advertisement

Tegen een vrouw zeggen dat ze misschien een paar kilo is aangekomen, is op zich al een nogal delicaat onderwerp, maar volledig de mist in gaan op de manier om haar dit te communiceren, staat in feite gelijk aan een kamikaze-operatie. Een “liefhebbende” echtgenoot had het briljante idee om zijn vrouw te laten weten dat hij graag had gezien dat ze een paar kilo zou afvallen, maar hij had geen slechtere tactiek kunnen kiezen om deze boodschap over te brengen: voor haar verjaardag gaf hij haar een hele mooie jurk... die twee maten te klein was! Het bericht dat bij het cadeau hoorde, luidde als volgt: "Ik kan niet wachten om het je te zien dragen”. Het doel van deze niet bepaald slimme zet? Zijn vrouw motiveren om die extra kilo's kwijt te raken waar hij duidelijk last van had. Haar antwoord liet gelukkig niet lang op zich wachten.

Advertisement
TikTok

TikTok

Sommigen denken misschien dat het cadeau van deze man eigenlijk een liefdevol gebaar is, het resultaat van diepe liefde voor zijn vrouw en haar gezondheid. Hoewel afvallen voor sommige mensen inderdaad een belangrijk gezondheidsprobleem is, heeft het verhaal van gebruiker "mike_p_89" hier niets mee te maken, maar een egoïstisch verlangen om zijn vrouw slanker en misschien aantrekkelijker te zien. Echt jammer, want in een relatie zou je van elkaar moeten houden zoals je bent, zonder te proberen de ander naar je smaak of plezier te transformeren. Deze filosofie mag natuurlijk geen vrijbrief zijn om jezelf volledig over te geven aan schadelijke levensstijlen of gewoonten.

Advertisement
TikTok

TikTok

De TikTok-gebruiker met de bijnaam "mike_p_89" plaatste een video waarin hij de episode en de hilarische reactie van zijn vrouw beschrijft, die zeker geschikter is dan haar verjaardagscadeau. De man begint te vertellen hoe hij op het fantastische idee kwam om zijn vrouw een jurk van een veel kleinere maat te geven, om haar te motiveren om af te vallen en in de jurk “te passen". Een werkelijk unieke manier om een ​​vrouw tegelijkertijd te zeggen "je bent dik" en "probeer op dieet te gaan". De vrouw lijkt het echter niet goed te hebben opgevat en als reactie gaf ze haar man van repliek.

TikTok

TikTok

Op een dag kwam Mike thuis en vond een cadeaupakket op tafel in de woonkamer. Het was een doos met condooms... van twee maten groter! Op het briefje dat het “doordachte” geschenk vergezelde, stond ongeveer hetzelfde als het briefje dat hij aan zijn vrouw had geschreven: “Ik kan niet wachten tot je deze kunt dragen.”

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Webgebruikers hebben openlijk de kant van de vrouw gekozen, de echte hoofdrolspeelster van dit verhaal. Had ze een passender antwoord kunnen geven?

Wat vind jij, handelde de man ongepast of deed hij er goed aan zijn vrouw op die manier “aan te sporen”? Schrijf het ons in de comments!

Advertisement