15 hilarische foto's van jongens die al die vrouwen belachelijk maakten die onnatuurlijke foto's op sociale media posten - BekijkDezeVideo.nl
x
15 hilarische foto's van jongens die…
Recordbrekende katten: 17 extra grote katten die niet beseffen hoe omvangrijk ze zijn Grootouders laten gaatjes prikken in de oren van hun kleindochter zonder medeweten van haar ouders: ze verbieden hen haar alleen te zien

15 hilarische foto's van jongens die al die vrouwen belachelijk maakten die onnatuurlijke foto's op sociale media posten

05 Mei 2021 • Door Janine
1.159
Advertisement

Sociale media zijn de springplank geworden voor ons gevoel van eigenwaarde: we hebben vaak de neiging om onszelf te fotograferen en te worden gefotografeerd in bijzonder onnatuurlijke poses, maar die misschien ons beste profiel weergeven en het mooie ervan accentueren. In deze gevallen is het in feite niet zozeer de spontaniteit die een centrale rol speelt, als wel het feit dat je er altijd “mooi en perfect” uit wilt zien. Vooral vrouwen lijken hiernaar te streven, die zich vaak laten portretteren in situaties die ze graag deel zouden willen laten uitmaken van het dagelijks leven, maar die uiteindelijk overduidelijk tot op de millimeter zijn geconstrueerd. Knappe meisjes die pizza's of hamburgers eten zonder ooit vies te worden, die 's ochtends wakker worden en al opgemaakt en gekamd zijn, of die hun partner omhelzen in wat lijkt op perfect licht. Er is niets mis mee om er altijd op je best uit te willen zien, maar veel van dit soort voorbeelden zijn nu een gemakkelijk doelwit geworden voor degenen die ironisch willen zijn: een aantal jongens hebben een Instagram-account gemaakt om deze vrouwen en hun absurde poses op sociale media “voor de gek te houden”. Het resultaat is absoluut hilarisch!

1. "Nu begint mijn single leven pas echt!"

Herken je dat, wanneer een relatie met een man slecht afloopt? Welnu, vaak gaat de vrouw op "troostreis" met een van haar beste vriendinnen en tussen de vele momenten van vriendschap mag de foto bij zonsondergang aan zee zeker niet ontbreken. Bij deze gelegenheid proberen ze met een volkomen nonchalante en trotse uitdrukking tegen de wereld (maar vooral tegen de man die hen verliet) te schreeuwen: "Nu begint mijn leven als single pas echt!”.

1. "Mmm schat, wat een heerlijke pizza! En wat heerlijk ontspannen!"

Als je een vriendinnenavond organiseert met pizza en een vochtinbrengend masker, denk je dan niet dat het gepast is om het vast te leggen? Deze twee jongens hebben hun doel bereikt, met hun ironie, wat er achter deze befaamde avonden schuilt.

Advertisement

3. "Oooh, wat een heerlijke crème is dit"

De wens om met anderen te communiceren, is niet zozeer hoe goed dat product eigenlijk is, maar hoe glad het is op onze huid. Iedereen moet het weten. IEDEREEN.

4. "Hallo lieverd, ik ben me aan het ontspannen"

5. Ook hier zijn vriendinnen voor!

Advertisement

6. Elke vrouw die net getraind of gejogd heeft: geen druppel zweet te bekennen

Het maakt niet uit hoe vermoeiend of afmattend de training was, want de fysieke inspanning zal geen noemenswaardige vertekening van het uiterlijk hebben veroorzaakt: perfect, fit en zelfs opgemaakt!

7. Als je niet zo'n foto met je partner post, zullen ze denken dat je niet eens op vakantie bent geweest!

Hand in hand met je partner... het maakt niet uit of je in een naturalistisch paradijs bent of in het winkelcentrum in de buurt, want het belangrijkste is om dat moment voor altijd te vereeuwigen. Zonder zo'n foto zouden veel meisjes zich "verloren" voelen.

Advertisement

8. Cupcake in het park!

Cupcakes zijn een terugkerende klassieker op de foto's van de meest sociale en "coole" meisjes. Ook als je ze niet lekker vindt, maken ze altijd een goede indruk. Of, tenminste, dat zeggen ze.

9. "Ik ben bijna klaar, over 10 minuten kom ik eraan!"

Advertisement

10. Als hij niet op berichten reageert, maar je probeert je op iets anders te concentreren

Heb je hem 24 minuten geleden een berichtje gestuurd, maar heeft hij je nog steeds geen antwoord gegeven? Dan begin je vreemde ideeën te bedenken en moet je je op iets anders concentreren om er niet uit te zien als een "psychopaat": warm bad, crème, ontspanning, het eerste wat je kunt vinden lezen, enz...

11. Een tijdloze klassieker

12. "Vandaag voel ik me goed, maar straks verwijder ik het misschien”

Een andere klassieke foto in de spiegel, met een even klassiek onderschrift, waarvan je nog niet wist dat het op de agenda van de populairste influencers stond.

13. "Plannen voor het weekend?!"

14. "Kijk eens wie er vandaag is getrouwd!"

15. De tijd die je kwijt bent om de foto te maken, en het water zal al ijskoud zijn...

We hopen dat we je hebben laten lachen met deze leuke fotolijst! Als je wilt blijven lachen, kun je de officiële Instagram-pagina bezoeken.

Tags: KomischeLeukeVrouwen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt