Ze verft het haar van haar oma in een opvallende regenboogkleur: de reactie is hilarisch (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

16 Juni 2023

Ze verft het haar van haar oma in een opvallende regenboogkleur: de reactie is hilarisch (+ VIDEO)
Advertisement

De enige grens die de mens heeft, is degene die hij zichzelf oplegt: we zijn vrij om te handelen en te experimenteren zoals we willen. Er zijn natuurlijk enkele gemeenschappelijke regels die gezond verstand en vredig leven opleggen om binnen een moderne samenleving te zijn, maar dit laat nog steeds voldoende ruimte over voor bijvoorbeeld levensstijlen en persoonlijke mode.

De protagonist van dit verhaal is een opgewekte oude vrouw die heeft besloten om een ​​nieuwe ervaring op te doen, in ieder geval buiten haar gebruikelijke gewoonten en het resultaat is echt hilarisch: we garanderen dat ze je in een goed humeur zal kunnen brengen!

via Instagram

Advertisement
thecolourchemist/Instagram

thecolourchemist/Instagram

De oude vrouw in dit verhaal werd vereeuwigd in een video die vervolgens op sociale netwerken belandde en 5,8 miljoen keer bekeken werd. De reden voor zoveel zichtbaarheid? Simpel: haar kleindochter is kapster en de vrouw heeft besloten op haar te vertrouwen om haar look te vernieuwen. En dat deed ze zeker, en in grote stijl. De nog altijd weelderige haarbos is geverfd in een zeer flitsende regenboogkleur!

Het veranderen van haarkleur, vooral voor een vrouw, kan betekenen dat ze zichzelf anders wil zien, haar schoonheid wil vernieuwen, misschien vanuit een ander perspectief. Een kapsel en zelfs een “unieke" kleur zijn tekenen van een stijl en daarom "indicatoren" van iemands verlangen naar expressie. We hebben het natuurlijk niet over het beoordelen van iemand op zijn haar, wat zeker is, is dat een bijzonder extravagant kapsel niet snel onopgemerkt blijft.

Maar dit is precies het sterke punt dat deze oma heeft gekozen: er anders uitzien en er veel plezier aan beleven.

Advertisement
thecolourchemist/Instagram

thecolourchemist/Instagram

In de video kunnen we de vrouw hartelijk horen lachen wanneer een "ongebruikelijke" eerste kleur op het haar wordt aangebracht voor iemand van haar leeftijd: de vreugde en emotie van de levendige verbazing worden onthuld door gelach van puur geluk, met elke daaropvolgende nieuwe "levendige" kleur juicht de vrouw in extase als een kind.

Haar kleindochter, de maker van dat extravagante werk, kan alleen maar in lachen uitbarsten, met tranen in haar ogen.

Het eindresultaat is ronduit verbluffend en hilarisch: de oma lijkt helemaal op haar gemak te zijn bij het pronken met haar nieuwe kleurrijke en opvallende kleuren.

Geluk, het echte geluk, is daarom een dosis pure vreugde en zit niet alleen verborgen achter grote daden of gebeurtenissen, maar we kunnen het ook ontdekken in kleine dingen, onze eigen kleine dingen.

Advertisement