Zoon vertrekt naar de universiteit en stuurt een levensgrote kartonnen pop van zichzelf naar huis

Janine image
door Janine

24 Januari 2024

Zoon vertrekt naar de universiteit en stuurt een levensgrote kartonnen pop van zichzelf naar huis
Advertisement

Wanneer kinderen opgroeien en de tijd komt om het huis te verlaten, misschien verhuizen naar een andere stad voor studie of werk, is het nooit gemakkelijk voor de ouders om ze te laten gaan. In het verhaal van vandaag had deze jongen een geweldig idee om de familie te verrassen en ze een beetje te laten glimlachen ondanks de afstand, maar de reactie van zijn moeder was nog grappiger.

Advertisement

Wat was het idee van de zoon?

Wat was het idee van de zoon?

ienjoybread/imgur

De tweeëntwintigjarige Dalton Ross besloot, nadat hij Tennessee had verlaten om in Londen te gaan studeren, zijn familie een levensgrote kartonnen pop van zichzelf te sturen om zijn familie te laten lachen en op de een of andere manier toch zijn aanwezigheid thuis te voelen.

De reactie van zijn moeder had hij echter nooit verwacht; de vrouw besloot de kartonnen pop niet simpelweg in een hoek van de woonkamer te plaatsen, maar hem mee te nemen naar evenementen en bijeenkomsten alsof het haar echte zoon was. De vrouw heeft alles uiteraard gedocumenteerd met diverse foto's.

Advertisement

Zijn moeder nam hem overal mee naartoe

Zijn moeder nam hem overal mee naartoe

ienjoybread/imgur

De kartonnen pop van haar zoon werd overal mee naartoe genomen, van etentjes met de familie tot basketbalwedstrijden, tot het meenemen van hem naar de dokter of het uitlaten van de hond. Alle foto's werden door de moeder op haar Facebook-profiel gepubliceerd en trokken al snel de aandacht van veel gebruikers. Iedereen was onder de indruk en geamuseerd door het gevoel voor humor van de moeder.

Dalton is niet verrast door het gedrag van zijn moeder, hij verklaarde dat ze altijd een heel grappige vrouw is geweest met een groot gevoel voor humor. Hij is blij met haar reactie en kan niet wachten om naar huis te gaan om haar weer te omhelzen.

Wat als het tegenovergestelde zou gebeuren?

Wat als het tegenovergestelde zou gebeuren?

jillwagner81

Het is niet altijd zo dat het de kinderen zijn die grappen uithalen met hun ouders, in een ander verhaal was het een moeder die haar zoon wist te verrassen.

De vrouw, Jill Wagner, besloot, nadat haar zoon haar had gevraagd om enkele posters voor hem te kopen om op de muren van zijn nieuwe kamer in de slaapzaal van de universiteit te plakken, ook een levensgrote kartonnen pop van haarzelf te geven. De reactie van Hakin, de zoon, was hilarisch: na het eerste moment van verrassing vroeg hij meteen om het weg te halen, alles eindigde met een lach en een beetje schaamte, maar de jongen zal deze leuke verrassing zeker nooit vergeten.

De moeder legde alles vast met twee video’s die ze op sociale media plaatste, waarbij ze met de hulp van haar man de verrassing in de kamer voorbereidde en de andere met de reactie van haar zoon.

De zoon zei later dat hij de grap leuk vond en dat hij aan soortgelijke situaties gewend is, aangezien zijn ouders mensen zijn die altijd gekke dingen doen en hem altijd proberen te laten lachen.

Het is altijd leuk om te zien hoe de relaties tussen ouders en kinderen kunnen zijn: dit gezin is daar een duidelijk voorbeeld van, omdat ze erin slagen te lachen, elkaar te plagen en samen plezier hebben, terwijl ze altijd verenigd blijven.

Source:

https://www.independent.co.uk/life-style/college-dorm-room-mother-cutout-tiktok-b2404450.html

Advertisement