De 5-jarige zoon weigert zijn kamer op te ruimen: zijn moeder stopt al zijn speelgoed in vuilniszakken - BekijkDezeVideo.nl
x
De 5-jarige zoon weigert zijn kamer…
16 ontroerende foto's vol betekenis die ons het volledige vertrouwen in de mensheid terug geven Een postbode bracht 33 jaar van zijn leven door met het bouwen van een sprookjespaleis met alleen de kracht van zijn handen

De 5-jarige zoon weigert zijn kamer op te ruimen: zijn moeder stopt al zijn speelgoed in vuilniszakken

26 April 2021 • Door Janine
13.899
Advertisement

Over de straffen en de verschillende educatieve oplossingen die de ouders hebben toegepast, is altijd veel gediscussieerd, aangezien er geen "gouden regel" is die moet worden gevolgd om geen fouten te maken. Helaas of gelukkig doe je in de moeilijke "baan" van het ouderschap nogal eens wat verkeerd: elke vader en moeder in deze wereld maakt zich zorgen over de opvoeding van zijn of haar kind en vraagt ​​zich af of hij op de goede weg is of dat zijn kind op een dag zal opgroeien als een respectloos mens. Zoals eerder vermeld, is het niet iets dat lang van tevoren kan worden voorspeld, maar je kunt zeker handelen met een beetje gezond verstand, door al op jonge leeftijd alle mogelijke liefde en een beetje discipline over te brengen. Een moeder verdeelde de publieke opinie met een van haar oplossingen, maar ze lijkt er absoluut geen spijt van te hebben.

De gebruiker "tabathamarie" plaatste op het sociale platform van TikTok een video waarin ze uitlegde hoe haar 5-jarige zoon weigerde zijn kamer op te ruimen. Zijn moeder had hem twee dagen achter elkaar gezegd dat hij zijn kamer moest opruimen en al het speelgoed op de grond moest verzamelen, maar op een soortgelijk verzoek bleef hij antwoorden: "Nee mama, dat moet jij doen!”. In het hoofd van "tabathamarie" kwam deze gedachte onmiddellijk op: "Oh ja? Nou, dat zal ik graag doen!”. Dus, zonder enige waarschuwing, ruimde de moeder de kamer van haar zoon op op een manier die het kind niet had verwacht. De vrouw verzamelde in feite al het speelgoed dat door de kamer verspreid lag en stopte het in vuilniszakken. "Deze zijn klaar om te worden weggegooid" staat te lezen in de video die ze zelf heeft gepubliceerd.

“Het spijt me voor het teleurgestelde gezicht dat hij liet zien”, legde de moeder uit, “maar ik kan het me niet veroorloven om respectloze kinderen groot te brengen.” In de video kun je ook de volgende uitspraken lezen: "Als je er een zooitje van maakt, ruim je het op. Als je ziet dat je moeder er moeite mee heeft, help haar dan! Blijf daar niet zitten en laat je moeder niet alles alleen doen." Ondanks de teleurstelling weet deze moeder daarom heel goed dat haar kinderen snel zullen leren wat respect, verantwoordelijkheid en de waarde van dingen betekenen.

Sinds de video is gepubliceerd, hebben veel gebruikers gereageerd en hun mening over de kwestie gegeven. Velen van hen waren solidair tegenover de keuze van de moeder, terwijl anderen vonden dat het kind, te oordelen naar het speelgoed op de grond, te klein was om de verantwoordelijkheid en het belang van haar woorden te begrijpen.

Advertisement

Na alle onverwachte opmerkingen wilde de moeder toch iedereen geruststellen, waarbij ze onthulde dat in werkelijkheid het speelgoed van haar zoon in de kelder verborgen was en dat het gewoon een methode was om hem te leren "een vrouw op geen enkele manier niet te respecteren".

Wat vind jij?

Tags: KinderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt