Op 30-jarige leeftijd wordt hij een vrouw en haar 3-jarige dochter accepteert haar om wat ze is: "Je bent prachtig”

Janine image
door Janine

30 April 2021

Op 30-jarige leeftijd wordt hij een vrouw en haar 3-jarige dochter accepteert haar om wat ze is: "Je bent prachtig”
Advertisement

Een gezin is altijd een gezin, of het nu als traditioneel wordt beschouwd of niet. Het is niet zeker dat er een vader, een moeder en een kind moeten zijn om een ​​perfecte gezinskern te vormen, het belangrijkste is dat liefde binnen het huis heerst als de hoogste waarde en dat alle leden die het samenstellen, wederzijdse genegenheid en respect voor elkaar voelen, ondanks de levenskeuzes die kunnen worden ondernomen. Dit is het verhaal van Rachel Does, een 30-jarige vrouw uit Iowa, in de VS, die tot haar 28ste een heel belangrijk deel van zichzelf moest onderdrukken...

via Daily Mail UK

Advertisement

Ja, want Rachel Does werd niet als vrouw geboren, maar ze is degene geworden die vandaag iedereen kent, bewondert en waar iedereen van houdt na jaren van innerlijke crisis en onderdrukking van haar ware wezen. Rachel heeft altijd het gevoel gehad dat ze niet behoorde tot de mannenwereld die Moeder Natuur haar had gegeven, daarom moest ze sinds haar zesde dit aspect van zichzelf voor familie en vrienden verbergen. Maar in augustus 2011 ontmoette Rachel Lindsay Does, trouwde met haar en beviel van een prachtig meisje genaamd Raelee; helaas duurde het huwelijk niet erg lang, en het stel ging in februari 2019 definitief uit elkaar.

Advertisement

Nadat ze van Lindsay was gescheiden, wist Rachel dat het tijd was om eindelijk dat wat ze echt voelde dat ze was te omarmen en altijd voor iedereen verborgen had gehouden; toen ze nog een man was, begon ze met een hormonale behandeling, die haar in de daaropvolgende maanden de fysiologische kenmerken zou hebben gegeven die steeds meer op die van een vrouw leken; de man begon zich ook te kleden en op te maken als een vrouw, en uiteindelijk verklaarde de nieuwe Rachel zich voor iedereen, zonder zich nog te hoeven verstoppen…

Niet alleen nam iedereen het goed op, van vrienden tot familieleden en collega's, maar ook de kleine Raelee die op 3-jarige leeftijd haar "nieuwe vader" zonder enige discriminatie accepteerde. Rachel vertelde over haar ervaring: "Ik begon met de transitie toen mijn dochter nog maar een jaar oud was en ik begon make-up te dragen en me vrouwelijker te kleden. Op een dag vroeg mijn dochter me waarom ik make-up droeg en ik zei “omdat ik dat leuk vind”. En daarmee waren haar vragen gestopt. Mijn dochter is de allerbeste, ze is het meest open meisje dat ik ooit heb ontmoet en ze is er altijd om me te omhelzen en me te laten weten dat ze er voor me is. Elke dag zegt ze tegen me "ik hou van je" en "je bent mooi", ik denk niet dat ik de kracht zou hebben om mijn ware zelf te zijn zonder haar. Ze noemt me nog steeds “pappa” en dat is oké - ik respecteer haar en laat haar kiezen hoe ze me noemt."

De levensles die Rachel heeft geleerd is echt waardevol en zou ook een les moeten zijn voor al die mensen die nog steeds bang zijn om “uit de kast te komen” en gewoon zichzelf te voelen, zonder angst voor de vooroordelen van anderen: “Het is nooit te laat voor een coming out en je geluk en mentale gezondheid zijn heel belangrijk - als ik het kan, kan iedereen het!"

Gefeliciteerd met je moed en je nieuwe leven, Rachel!

Advertisement