Ze wordt geadopteerd door haar maatschappelijk werkster na 8 jaar in een woongroep: "Het is nooit te laat om geliefd te worden" - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze wordt geadopteerd door haar maatschappelijk…
Politieagent houdt een dakloos gezin tegen en speelt hinkelen met hun dochtertje: hij bracht haar wat troost Deze 8-jarige jongen wordt door alle scholen in het land afgewezen vanwege zijn lange krullende haar

Ze wordt geadopteerd door haar maatschappelijk werkster na 8 jaar in een woongroep: "Het is nooit te laat om geliefd te worden"

04 Mei 2021 • Door Janine
812
Advertisement

Het is nooit te laat om je dromen waar te maken, ook al lijken deze schijnbaar onmogelijk; we moeten nooit toegeven aan verdriet en ontmoediging, alleen door hard te vechten voor onze doelen zal het leven ons terugbetalen voor alle mijlpalen die we hebben bereikt. Dit alles werd ervaren door Monyay, een meisje dat 8 jaar in een woongroep woonde, wachtend om eindelijk geadopteerd te worden...

via: ABC News

Monyay kwam op 11-jarige leeftijd de woongroep van de Safe Children Coalition binnen; omdat er geen ouders waren die voor haar konden zorgen of een gezin dat haar adopteerde, bracht Monyay acht jaar van haar kindertijd alleen door terwijl ze de schooljaren onder ogen zag zonder de steun van een moeder- of vaderfiguur. Haar enige referentiepunt was Leah Paskalides, haar maatschappelijk werkster.

Toen het meisje uiteindelijk 18 werd, begreep ze heel goed dat ze niet langer zou hoeven wachten tot iemand naar voren kwam en besloot haar voor eens en voor altijd te adopteren; maar haar maatschappelijk werkster was in plaats daarvan de eerste die de sprong waagde, na jaren van aarzeling... Leah zei: "Monyay zei altijd tegen me: “Ik wou dat je me kon adopteren, ik wou dat je me kon adopteren”, maar dat kon niet vanwege mijn baan en toen zag ik een documentaire waarin iemand als volwassene werd geadopteerd, ik had er nog nooit van gehoord. Ik vond het belangrijk dat ze wist dat iemand haar wilde, dat iemand van haar hield. Ik zou deze dingen zo vaak kunnen zeggen als ik wil, maar daden spreken luider dan woorden..."

Uiteindelijk besloot Leah de stap te zetten en voor altijd een thuis te geven aan het meisje voor wie ze vijf jaar had gezorgd; Monyay kon niet geloven wat ze meemaakte, en ze kon zich geen betere adoptiemoeder voorstellen dan Leah, de vrouw die haar zaak jarenlang had gevolgd en had gebeden dat ze haar eindelijk kon adopteren en bij haar thuis zou verwelkomen.

Maar zoals dit buitengewone verhaal van hoop getuigt, is het nooit te laat om groots te dromen en iemands levensdoelen te realiseren; Monyay weet het goed, die acht jaar heeft gewacht op een adoptiemoeder, een nieuw gezin, iemand die haar eindelijk zou laten begrijpen dat ook zij een meisje was dat liefde verdiende!

We zijn zo blij voor je, Monyay!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt