Absurde kleding: 15 mensen die ondanks hun inspanningen de grens van goede smaak hebben overschreden - BekijkDezeVideo.nl
x
Absurde kleding: 15 mensen die ondanks…
Laat je niet misleiden door het perspectief: 16 foto's om minstens twee keer te bekijken om hun betekenis te begrijpen Serveerster jaagt een klant weg omdat er geen stoelen meer waren: later komt ze erachter dat ze tegenover Adam Sandler stond

Absurde kleding: 15 mensen die ondanks hun inspanningen de grens van goede smaak hebben overschreden

04 Mei 2021 • Door Janine
901
Advertisement

We hebben allemaal het recht en de vrijheid om te beslissen hoe we ons kleden: ben je het daarmee eens? Dat gezegd hebbende, is het duidelijk dat niemand dezelfde smaak heeft als zijn buurvrouw, zijn ouders of zijn vrienden - we zijn allemaal verschillend en dat is ook het mooie! Verschillen maken ons uniek en daardoor hoeven we ons er niet voor te schamen. Hou je van een ietwat extravagante jurk of felgekleurde schoenen? Prima, ga je gang met je aankoop en draag ze met trots! Maar is het mogelijk om de grens van goede smaak te overschrijden? Helaas wel, en veel mensen slagen erin om het op een heel natuurlijke manier te doen. We willen geen kritiek uiten op degenen die geen esthetisch gevoel voor kleding hebben, maar bepaalde keuzes laten ons toch glimlachen. Kijk naar deze lijst die we voor je hebben opgesteld: denk je dat je ooit zoiets kunt dragen?

1. Dit is de nieuwe collectie "alle seizoenen 2021"

Inmiddels is het beschermend masker een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven geworden: we gaan nooit meer zonder de deur uit! Het is zo aanwezig in ons leven dat enkele beginnende ontwerpers besloten om een ​​tas in de vorm van een mondkapje te maken. Leuk, oké, maar zou je er mee over straat durven te lopen?

2. De slippers van deze zomer... een musthave!

Slippers en sokken kunnen, als ze goed bij elkaar passen, een niet onverschillig stijlelement worden. We durven ons natuurlijk niet voor te stellen om met zulke slippers rond te lopen…

Advertisement

3. "Zal ik je een handje helpen?"

4. Een mooie rok gemaakt met stropdassen...

foto: Reddit

Deze vrouw was erg creatief in het maken van deze grappige rok, door oude stropdassen te gebruiken. Over het uiteindelijke resultaat twijfelen we wel een beetje, maar de fantasie die ze heeft gebruikt mag zeker gewaardeerd worden: geweldig!

5. Ongelooflijk handig, maar ook ongelooflijk lelijk...

Aziaten hebben de gave om altijd te weten wat ze op elk moment moeten doen en hun eindeloze gadgets helpen hen dagelijks elke gebeurtenis het hoofd te bieden. Regent het? "Geen probleem": je kunt altijd showen met je prachtige stropdas-paraplu!

Advertisement

6. "Ze zagen er zo leuk uit toen ik ze kocht..."

7. Interessant... is het een tas?

Het is waarschijnlijk nog duur ook...

Advertisement

8. In werkelijkheid zijn het bloemen!

9. Als je wilt gaan schaatsen zonder die ietwat retro smaak op te geven

Advertisement

10. Deze rugzak ziet eruit als een volwaardige kat

Een rugzak die voor wat onbalans kan zorgen als je niet goed kijkt: wie weet hoeveel mensen het voor een echte kat zullen hebben aangezien. En wie weet hoevelen er zullen schrikken als de eigenaar van de rugzak de ritssluiting opent!

11. Ok, reizen is leuk maar... is die tas niet een beetje overdreven?

12. Een gebreide onesie voor wie heel veel lef heeft

Misschien wilde hij zijn oma een plezier doen door deze onesie te dragen? Het ziet er inderdaad heel mooi gebreid uit!

13. Let op de details...

foto: Reddit

Heeft iemand het vreemde idee gehad om deze haarband te kopen?!

14. Wanneer je je oma vraagt om een broek te haken

15. Heel comfortabel...

foto: Reddit

Niemand van ons kan beweren een meester in stijl te zijn en we weten hoe het altijd beter is om in bepaalde situaties bescheiden te blijven, maar zou je zo gekleed door de stad willen gaan?

Tags: KomischeAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt