"Hij werd meteen verliefd op mijn dochter": de band van genegenheid tussen een meisje en haar stiefvader in een ontroerende foto - BekijkDezeVideo.nl
x
"Hij werd meteen verliefd op mijn dochter":…
Serveerster jaagt een klant weg omdat er geen stoelen meer waren: later komt ze erachter dat ze tegenover Adam Sandler stond “Laat geen gecoördineerde tatoeages met vriendinnen zetten”: een vrouw heeft spijt nadat haar beste vriendin haar man heeft afgepakt

"Hij werd meteen verliefd op mijn dochter": de band van genegenheid tussen een meisje en haar stiefvader in een ontroerende foto

03 Mei 2021 • Door Janine
6.961
Advertisement

Wie zei dat een gezin noodzakelijkerwijs moet bestaan ​​uit leden die door biologische banden bij elkaar horen? Een familie met dezelfde genegenheid en dezelfde liefde kan zich ook vormen tussen mensen die geen gemeenschappelijke verwantschap hebben, en waarom niet, zelfs met je trouwe huisdier. Simpel gezegd, waar een huis is waar liefde regeert, is er een volmaakt gezin op zijn eigen manier. Waardevolle levenswaarden verteld door Karisa Smith, een moeder die haar ervaring met haar dochter en stiefvader bekend wilde maken.

Toen Karisa haar nieuwe partner ontmoette, had ze al een dochtertje van 9 maanden oud uit een eerdere relatie die was beëindigd; uiteraard zou de nieuwe partner van de vrouw na verloop van tijd het vertrouwen van het kleine meisje moeten winnen, aangezien hij niet de biologische vader was. Maar tegen alle verwachtingen in konden Karisa's dochter en haar stiefvader het meteen met elkaar vinden, ze noemt hem nu zelfs “pappa”.

Dit zijn de woorden die Karisa Smith vertelde over haar ervaring van totale liefde in haar gezin: "Ze zijn niet verwant door een biologische relatie, maar ze zijn als vader en dochter. Mijn nieuwe echtgenoot doet er alles aan om voor mijn dochter te zorgen alsof ze van hem is. Als ze hem nodig heeft, is hij er altijd voor haar.”

Nu de dochter van Karisa Smith de leeftijd van 3 heeft bereikt, laat haar moeder ons weten dat de relatie tussen haar en haar stiefvader stralender en gelukkiger is dan ooit!

Advertisement

Het kleine meisje volgt haar nieuwe vader in alles wat hij doet, zelfs als hij hard moet trainen voor het werk dat hij doet (Karisa's man is een Amerikaanse soldaat); ze heeft hem altijd nodig, en hij heeft haar altijd nodig. Het maakt niet uit dat er geen biologische relatie tussen hen is en geen strikt natuurlijke band, ze hebben een betere band als vader en dochter dan vele anderen.

Waar het om gaat, volgens moeder Karisa, is dat waarden als wederzijds respect, genegenheid en pure liefde aanwezig zijn in haar gezin. Gevoelens die de nieuwe echtgenoot onmiddellijk voelde, niet alleen voor de vrouw, maar ook voor het kleine meisje dat destijds nog maar 9 maanden oud was.

In zekere zin kan gezegd worden dat het liefde op het eerste gezicht was: "Toen hij verliefd op mij werd, werd hij meteen ook verliefd op mijn dochter..."

Er valt niets meer te zeggen, behalve dat we allemaal een voorbeeld moeten nemen aan deze buitengewone familie: hoewel er geen directe relatie is tussen vader en dochter, gaat het erom dat liefde altijd heerst. Altijd!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt