Politieagent houdt een dakloos gezin tegen en speelt hinkelen met hun dochtertje: hij bracht haar wat troost - BekijkDezeVideo.nl
x
Politieagent houdt een dakloos gezin…
Een kapper geniet ervan het haar van zijn klanten op de meest absurde manieren te knippen: 15 van zijn beste werken Ze wordt geadopteerd door haar maatschappelijk werkster na 8 jaar in een woongroep:

Politieagent houdt een dakloos gezin tegen en speelt hinkelen met hun dochtertje: hij bracht haar wat troost

05 Mei 2021 • Door Janine
8.900
Advertisement

Het leven is moeilijk voor iedereen, maar vooral voor al diegenen die niet het geluk hebben om in een permanent huis te wonen en die genoegen moeten nemen met het elke dag op straat of in hun auto te leven; het zijn de zogenaamde daklozen, de onzichtbaren van onze samenleving die maar al te vaak slecht worden aangekeken door andere mensen en in veel stadscentra niet welkom zijn. Wanneer deze in feite niet welkom zijn, treedt de politie op om ze weg te sturen; maar niet in dit geval, dat we je vandaag willen vertellen...

Het gebaar van genegenheid en nabijheid van de politieagent, hoofdrolspeler van deze tedere beelden is van onschatbare waarde. Het gebeurde allemaal in Huntington Beach, in Californië, toen sommige inwoners van de Amerikaanse wijk aan de kust klaagden over de aanwezigheid van een dakloos gezin dat in hun auto woonde en daar al een tijdje gestationeerd was; blijkbaar vonden sommige inwoners van Huntington Beach hun aanwezigheid niet prettig, en daarom belden ze de politie om hen daar weg te krijgen.

Toen politieagent Zach Pricer met zijn collega ter plaatse arriveerde, merkte hij dat er in de auto van het in moeilijkheden verkerende gezin een angstig en erg verdrietig uitziend elfjarig meisje zat...

Zach Pricer besloot, in plaats van het gezin uit die buurt te verwijderen, iets voor hen en vooral voor dat kleine meisje te doen: hij liet het meisje uitstappen en ondertussen nam zijn collega contact op met de Homeless Task Force om concrete hulp te bieden aan de dakloze familie, en in plaats van hen weg te jagen of te beboeten, vroeg hij haar om met hem te hinkelen!

Het meisje, verrast, had dat spel nog nooit met haar vrienden gespeeld, maar het lijkt erop dat Agent Pricer behoorlijk gewend was aan de regels van dat hilarische straatspel dat we allemaal leerden spelen toen we nog klein waren en waarmee onze ouders zijn opgegroeid. Het elfjarige meisje, dat voorheen erg bang en angstig was geweest voor de politieagent die hen eerder had bevolen uit de auto te stappen, straalde nu echt en had even alle dagelijkse zorgen opzij gezet!

Advertisement

De grappige beelden van Zach Pricer en het meisje gingen het web rond toen ze werden gepubliceerd en verspreid op het Facebook-kanaal van de Huntington Beach Police Department, onder applaus van al zijn collega's: "Vanmorgen controleerde een agent een verdacht voertuig in de omgeving van Graham en Edinger. Tijdens zijn onderzoek ontdekte hij dat de mensen in het voertuig een moeder en haar 11-jarige dochter waren en buiten hun auto woonden. De agent nam contact op met de Homeless Task Force om hen te helpen bij het regelen van huisvesting. Terwijl een andere agent met de moeder werkte aan het organiseren van de accommodatie, begon een andere agent ter plaatse, agent Pricer, haar dochter zijn ervaring op het gebied van hinkelen te laten zien!"

Een heel vriendelijk en onverwacht gebaar dat van deze politieagent: een politieagent met een hart van goud!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt