Een gepensioneerde leraar wordt gedwongen zijn auto te verkopen: zijn leerlingen kopen hem om de auto aan hem terug te geven - BekijkDezeVideo.nl
x
Een gepensioneerde leraar wordt gedwongen…
Deze 8-jarige jongen wordt door alle scholen in het land afgewezen vanwege zijn lange krullende haar Laat je niet misleiden door het perspectief: 16 foto's om minstens twee keer te bekijken om hun betekenis te begrijpen

Een gepensioneerde leraar wordt gedwongen zijn auto te verkopen: zijn leerlingen kopen hem om de auto aan hem terug te geven

04 Mei 2021 • Door Janine
61.796
Advertisement

Bij het kiezen van de school om naar toe te gaan, is het altijd te hopen dat de leraren goed, begripvol en toegewijd aan hun werk kunnen zijn, zodat ze weten hoe ze leerlingen kunnen aanmoedigen en hen een studiemethode kunnen leren. Helaas krijg je niet altijd goede docenten met deze eigenschappen, maar als het gebeurt, vergeet je ze nooit meer. Marcelo Siqueira is nu een 87-jarige gepensioneerde, maar hij was ooit een uitstekende leraar geschiedenis en aardrijkskunde aan de staatsschool Doña Carola in Curitiba, in Brazilië. Zijn studenten zijn hem zeker niet vergeten, aangezien Marcelo een heel speciale leraar was, zo iemand die je naar een betere toekomst kon leiden. Marcelo had een oude Volkswagen Kever waar hij gek op was en die hij helaas door economische problemen moest verkopen. Zijn oud-studenten konden echter niet toestaan ​​dat hun favoriete leraar zichzelf dat “antieke” object ontnam, dat hem ook tijdens zijn schooljaren had gekenmerkt, en daarom bezorgden ze hem een ​​leuke verrassing.

Marcelo Siqueira had zijn kever in 1972 gekocht en had er sindsdien nooit meer afstand van gedaan. Iedereen wist van wie die olijfkleurige Volkswagen Kever was, en het nieuws dat de gepensioneerde voormalige leraar hem moest verkopen, schokte de harten van zijn oud-studenten enorm. Een man die zijn leerling was geweest, merkte het trieste nieuws op door een advertentie: een 49-jarige kever, in die kleur, kon alleen van zijn voormalige docent Marcelo zijn!

De oud-leerlingen van de Doña Carola-school wilden een leuk cadeau aan hun voormalige leraar geven, en probeerden het nodige geld bijeen te brengen om die oude kever te kunnen kopen. Na het gewenste bedrag verzameld te hebben, spraken de studenten met Marcelo's zoon af om hem een ​​leuke verrassing te kunnen geven. De dag dat Marcelo zijn auto aan de zogenaamde koper zou verkopen, werd hij door zijn zoon vergezeld naar de plek van de uitwisseling. Voordat hij voor altijd afscheid nam van zijn auto, wilde Marcelo proberen hem voor de laatste keer te starten: op dat moment lieten zijn oud-studenten zich zien, wat hem een ​​zeer aangename verrassing bezorgde!

Advertisement

Marcelo was ontroerd door het vriendelijke gebaar van zijn oud-studenten: ze hadden de auto gekocht, om hem aan hem terug te geven! Daarnaast hadden de jongens ook wat extra geld weten op te halen om het op te knappen. Je kunt je de tranen van vreugde van Marcelo voorstellen!

Het grappige is echter dat toen de oudere man hem probeerde te starten om hem weer in zijn garage te parkeren, de auto het niet deed. De ex-studenten moesten de auto met de hand naar de garage van hun geliefde leraar duwen. Een mooi gebaar, daar bestaat geen twijfel over!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt