Grootouders laten gaatjes prikken in de oren van hun kleindochter zonder medeweten van haar ouders: ze verbieden hen haar alleen te zien - BekijkDezeVideo.nl
x
Grootouders laten gaatjes prikken in…
15 hilarische foto's van jongens die al die vrouwen belachelijk maakten die onnatuurlijke foto's op sociale media posten Een kapper geniet ervan het haar van zijn klanten op de meest absurde manieren te knippen: 15 van zijn beste werken

Grootouders laten gaatjes prikken in de oren van hun kleindochter zonder medeweten van haar ouders: ze verbieden hen haar alleen te zien

05 Mei 2021 • Door Janine
11.692
Advertisement

Soms is de relatie die wordt opgebouwd tussen de ouders van een pas geboren kind en de grootouders van het kind niet de beste. Of de grootouders nu de ouders zijn van de vader of moeder van het kind, dat maakt niet uit, soms kan de opdringerigheid van de eerste het evenwicht van het gezin ondermijnen, wat leidt tot wrijving, misverstanden, ruzies en verwijdering. Zoals dit gezin is overkomen; de vader, een anonieme man die op Reddit zijn zegje deed, vertelde over zijn onaangename ervaring met de grootouders van zijn pasgeboren dochter.

De man zegt dat hij en zijn vriendin een meisje hebben genaamd Thalia; aangezien ze allebei vaak overdag werken, laten ze het kleine meisje achter in het huis van haar grootouders van vaderskant, waar het kind altijd graag is; totdat de grootouders echter een van de fundamentele regels overtraden die mama en papa hadden opgelegd: geen gaatjes in de oren van Thalia.

Feit is, dat de grootouders op een dag de kleindochter meenamen naar het huis van een familievriend die er niet twee keer over nadacht om gaatjes in haar oren te prikken met de toestemming van de twee grootouders, in strijd met de algemene aanbeveling van Thalia's ouders, praktisch achter de rug om van hun zoon, oftewel de vader van het kind. De man was heel teleurgesteld en woedend: "Ik heb nooit gehouden van het idee om dit te doen terwijl ze het zelf niet kunnen aangeven te willen. De ouders van mijn vriendin hebben gaatjes in haar oren laten prikken toen ze klein was en ze haatte het dragen van oorbellen. Ook nu nog draagt ze ze niet. We hebben ook afgesproken dat het aan Thalia zal zijn als ze ouder is of ze piercings of gaatjes wil hebben voor oorbellen."

De gevolgen waren ingrijpend; aanvankelijk hebben de ouders de grootouders van Thalia uit hun gezinsleven verwijderd, maar toen besloten ze, ook op advies van vrienden en familieleden, om de “straf” te verlichten: Thalia's grootouders van vaderskant mogen haar niet langer alleen zien, er zou altijd de aanwezigheid van de moeder of vader zijn; wat zeker is, is dat, zoals de vader van het meisje bevestigt, veel familieleden en vrienden deze drastische beslissing niet begrijpen: "Ze blijven ons vertellen dat we slecht zijn omdat we ze nog steeds straffen voor iets dat niet zo erg is!”

Reddit-gebruikers hebben over het algemeen de kant van de keuze van de ouders gekozen, zolang deze "straf" tegen de grootouders van vaderskant van kleine Thalia niet te lang duurt.

Wat vind je van de beslissing van deze moeder en vader?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt