Een schoonmaakster zegt waar het op staat tegen haar wrede baas voordat ze met pensioen gaat: “Je bent niet beter dan ik.” - BekijkDezeVideo.nl
x
Een schoonmaakster zegt waar het op…
De harpij: een vogel die zo groot is dat iedereen vindt dat hij lijkt op iemand die een grappig kostuum draagt Bruidspaar bekritiseerd omdat ze een buffet aanboden, afhankelijk van het huwelijkscadeau: “Besteed je meer, eet je beter”

Een schoonmaakster zegt waar het op staat tegen haar wrede baas voordat ze met pensioen gaat: “Je bent niet beter dan ik.”

11 Mei 2021 • Door Janine
1.021
Advertisement

Hoe vaak heb je tegen je baas willen zeggen waar het op stond, nadat hij je slecht behandelde of zelfvoldaan antwoord gaf? Helaas zijn er veel tirannieke bazen die, alleen denkend aan de winst van hun bedrijf, vergeten dat ze met andere mensen te maken hebben en zich daarom vaak met superioriteit en "boosaardigheid" voordoen. Heel vaak voelen ze zich dan ook belangrijker dan anderen, alleen vanwege het feit dat ze een rol op een hoger niveau vervullen. Een schoonmaakster wilde echter zeggen wat ze van haar baas vond nadat ze hem 35 jaar had verdragen. Op haar laatste werkdag liet de vrouw, die anoniem wilde blijven, een brief achter waarin ze in alle eerlijkheid haar ware mening over de “agressieve en wrede” baas onthulde.

via: Newslocker
foto: Metro

Een brief die, in een paar simpele woorden, haar baas en de andere medewerkers van de bank waar ze schoonmaakte, aanspoorde vriendelijker te zijn voor anderen, aangezien "geen van hen beter of superieur was aan iemand anders". De vrouw heeft gelijk: respect moet worden gegeven, ongeacht de functie die wordt bekleed! Na 35 jaar schoonmaken en slecht te zijn behandeld wilde de vrouw die nu bijna met pensioen ging zich van deze last bevrijden, in de hoop ook de volgende schoonmaker en alle onderbetaalde en slecht gerespecteerde werknemers in de wereld een plezier te doen.

Haar brief luidt: "Ik heb mijn baan opgezegd nadat je me op kantoor slecht hebt behandeld. Het was gewoon een agressieve en wrede manier, maar dit is een weerspiegeling van je karakter, niet het mijne. Dus onthoud het volgende, voor de toekomst: in een wereld waar je de mogelijkheid hebt om alles te zijn, WEES VRIENDELIJK. Omdat je zeker niet beter bent dan de schoonmaker."

De foto van de brief werd op sociale media gepubliceerd door de zoon van de vrouw, die zei dat hij trots was op zijn moeder en haar gebaar: "Geniet van je pensioen, mamma... wie het laatst lacht, lacht het best!". Andere gebruikers die van dit verhaal hoorden, toonden ook al hun solidariteit en steun voor deze vrouw: "Goed gedaan!" is te lezen in de commentaren, en ook "Ik heb nooit begrepen waarom mensen denken dat het werk dat ze doen, hun belang weerspiegelt". Eigenlijk begrijpen wij het ook niet!

We moeten het leven misschien wat bescheidener tegemoet treden en bedenken dat er naast ons andere mensen zijn die dezelfde emoties delen. Probeer daarom aardig te zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt