De kleuterschool verwijt de moeder van een klein meisje: “U moet haar kleden als een meisje, we dachten dat het een jongen was" - BekijkDezeVideo.nl
x
De kleuterschool verwijt de moeder van…
Ongepaste schoonmoeders: 15 huiselijke misstappen die alleen zij konden uitvoeren Op 19-jarige leeftijd kiest hij ervoor om een ​​man te worden door de relaties met vrienden en familieleden te verbreken: nu voelt hij zich volledig herboren

De kleuterschool verwijt de moeder van een klein meisje: “U moet haar kleden als een meisje, we dachten dat het een jongen was"

09 Mei 2021 • Door Janine
9.386
Advertisement

Tegenwoordig is elke vorm van commentaar te verwachten van de mensen om ons heen, zelfs van degenen die geen nauwe band met ons hebben. Of het nu gaat om collega's of simpele kennissen of zelfs om medewerkers van winkels en openbare plaatsen, het lijkt bijna alsof ze het niet kunnen laten om ons vragen te stellen of vaak ongepaste opmerkingen te maken. Net zoals deze moeder overkwam, die door het personeel van de kleuterschool die haar zoon bijwoonde werd verweten omdat haar dochter "zich niet meisjesachtig kleedde".

De moeder in kwestie heet Jessica Rold, ze is Amerikaanse maar woont al langere tijd in Denemarken met haar man Steve. Samen hebben ze twee kleine kinderen, van wie er één, een jongetje, al naar de kleuterschool gaat en de jongste pas een maand oud is. Op een dag, terwijl de moeder naar de kleuterschool was gegaan om haar zoon op te halen, kreeg ze van het schoolpersoneel te horen dat de kleine Clementine zich niet meisjesachtig genoeg kleedde en raadden ze haar aan om een roze strik in haar haar te doen, om “haar geslacht te onderscheiden".

This girl ROCK CHALKS blue 🤘! #LFK #KU #PutABowOnIt

Pubblicato da Jessica Rold su Venerdì 10 agosto 2018

Steve Rold, de vader van Clementine, vertelde over het incident in zijn eigen woorden op Facebook: "Op die dag, toen verschillende kinderen vroegen of ons kleine meisje een meisje of een jongen was, wezen enkele begeleiders van de kleuterschool van mijn zoon mijn vrouw erop dat we onze dochter in meisjeskleren moesten kleden of een roze strik om haar hoofd moesten doen, zodat er de volgende keer geen verwarring zou ontstaan."

En dat is uiteindelijk wat Jessica deed: ze pakte haar mobiele telefoon en nam een ​​grappige foto van haar 1 maand oude dochter; op haar hoofd had ze een roze strik getekend op een stuk papier als een ironische bespotting van de ongepaste verwijten van het personeel van de kleuterschool van haar zoon...

Advertisement

Het is duidelijk dat de foto in korte tijd viraal ging en een debat opende over hoe de ouders van vandaag te vaak worden berispt over de kleding die voor hun pasgeborene is gekozen, alsof mama en papa zich moeten verantwoorden om het geslacht van het kind te onthullen aan degenen die geen deel uitmaken van hun leven.

De steun van de andere ouders was duidelijk voor Jessica en Steve, iedereen koos de kant van de verweten moeder en "veroordeelde" de woorden van het personeel van de kleuterschool. Wat vind je van het verwijt dat deze arme moeder heeft geleden: overdreven of legitiem?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt